Müdür Eren, Türkiye Şampiyonunu Tebrik Etti!

Konya-Selçuklu Kongre Merkezinde 28 Ağustos - 3 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası 7 yaş kızlar kategorisinde sporcusu Azra Karataş Türkiye 5'incisi olup milli takım havuzuna girmeye hak kazandı.

Müdür Eren, Türkiye Şampiyonunu Tebrik Etti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Minik Satranççı Azra Karataş, başarısını yaklaşık 320 saatlik teorik ve devamında 900 saatten fazla pratik eğitim ile birlikte 20 aylık Satranç eğitimiyle yakaladı.

Boş zamanlarını Kulüpte, evde satranç oynayarak ve aynı zamanda 5000 üzerinde konumsal soru çözüp satranç kültürü ve spor ahlakıyla birlikte birçok kazanım elde etti.

Minik Satranççı Azra bugün Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde ağırlandı. Azra Karataş'a Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren tarafından hediyeler takdim edildi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Türkiye Satranç Federasyonu Elazığ İl Temsilcisi Esra Kılavuz Yalçın'ı, Satranç Hocası Metehan Denizi ve Türkiye 5'incisi olup milli takım havuzuna girmeye hak kazanan Azra Karataş'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.