Osmanlı Turan Ocaklarından Depremzedelere Destek

24 Ocak Cuma günü meydana gelen deprem sonrasında depremzede ailelere yardımda bulunan Osmanlı Turan Ocakları Elazığ İl Başkanı Onur Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri yardım dağıtmaya devam ediyor.

Osmanlı Turan Ocaklarından Depremzedelere Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından depremin yaraları sarılmaya devam ediyor.

İlk günden itibaren yardımlara devam eden ve sahada olan Osmanlı Turan Ocakları son olarak Elazığ Keban ilçesinde Atatürk ve Fevzi Çakmak İlkokullarındaki öğrencilere bot ve mont yardımı ulaştırdı.

Osmanlı Turan Ocakları Elazığ İl Başkanı Onur Şahin depremin ilk gününden itibaren sahada olduklarını söyleyerek ellerinden geldiğince ayrım yapmaksızın tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, mont, bot, giyim, çocuk bezi, mama, battaniye vs yardımları ulaştırdıklarını ve ulaştırmaya devam edeceklerini belirtti.

Başkan Şahin, “Allah devletimize zeval vermesin ilk günden bugüne kadar elini memleketimizin üstünden çekmedi” diyerek Elazığ’dan ve İl Dışından desteklerini sunan iş adamlarınada teşekkürlerini sunan Onur Şahin  “ Tüm Vatandaşlarımıza Tekrardan Geçmiş olsun dileklerini ileterek, Allah memleketimize bir daha böyle bir Afet yaşatmasın“ dedi.