"Basın Camiası Bizler İçin Çok Değerlidir"

Elazığ Ticaret ev Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, "İlimizde görev yapan basın camiamızın her bir ferdi bizler için çok değerli ve kıymetlidir" dedi.

&quotBasın Camiası Bizler İçin Çok Değerlidir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimiz ticaretinde şehrin lokomotifi görevini yürüten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle yayınladığı mesajında "İlimizde görev yapan basın camiamızın her bir ferdi bizler için çok değerli ve kıymetlidir" dedi.

Başkan Arslan yayınladığı kutlama mesajında; 

"Gerek ülke çapında ve gerekse ilimizde basın camiamız son derece saygın ve çağın gereksinimlerini karşılayacak modern tarzda mesleklerini icra eden basın mensuplarımızın, görevlerini yaparken karşılaştıkları zorluklara zaman zaman hepimiz şahit oluyoruz. Onların verdikleri haberlerle üzülüyor, mutlu oluyor, gururlanıyor, gazetecilerimizin derleyip hazırladıkları haberlerle gerçekleri okuyup izliyor veya dinliyoruz. 

İlimizde görev yapan basın camiamızın her bir ferdi bizler için çok değerli ve kıymetlidir. Çok değerli ve önemli bir mesleği icra eden Elazığ’ımızın basın mensupları olmak üzere, bugün çalışmıyor olsalar bile ilimiz basın camiasına emek vermiş, katkı sağlamış tüm gazetecilerimizin de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, kendilerine aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum" ifadelerine yer verdi.