Saadet Partisine Katılımlar Sürüyor

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Mart ayında 124 kişinin partilerine katıldığını duyurdu.

Saadet Partisine Katılımlar Sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı, Mart ayı genişletilmiş il divan toplantısını gerçekleştirdi.

SP İl Başkanı Abdullah Akın mart ayında 124 vatandaşın Saadet Partisi'ne üye kaydının gerçekleştiğini duyurdu. 

Toplantıda Başkan Akın'ın konuşmasından sonra ilçe başkanları aylık raporlarını sunarak, teşkilat çalışmalarını anlattılar.

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın konuşmasında şu ifadeleri kaydetti:

''Milletimiz 100 yıldır, teknolojik iletişim araçları ile cep telefonu, TV, vb. unsurlarla, terörist saldırılarla, etnik çatışmalarla, din ve mezhep düşmanlıkları vücuda getirilerek, STK’lar vb. aktörlerle batı karşısında çaresiz hissettirilerek manevi olarak saldırı altındadır. Bazı kişilerin ve kuruluşların bilinçli, bazılarının da bilinçsiz olarak buna alet olduğunu görüyoruz.'' 

Saadet Partisi'nin önceliğinin ahlak ve maneviyat olduğunu söyleyen Akın ''Gelelim Saadet Partimize. Hukukta bir kural vardır 'Düşmanın şehadeti en büyük delildir.' Onlar ahlakımızı maneviyatımızı hedef aldılar, biz Saadet partisi olarak bundan dolayı önce ahlak ve maneviyat dedik, demeye de devam edeceğiz inşallah. İnancımız da akıl da bilim de bunu emrediyor sevgili kardeşlerim. Bundan dolayıdır ki Milli Görüş Teşkilatımız hiç bir alanı boş bırakmamış, Tahrip edilen Gençliğin yeniden imarı ve inşaası için Anadolu Gençlik Derneği, Sosyal ve Kültürel alanların imarı ve inşaası için çeşitli STK’ları kurmuş ve şuurlu bir şekilde ne yaptığını bilerek ve sonuç almak için çalışıyor. Bunu yaparken teşkilatın bütünlüğünü bozucu her türlü girişime karşı koyarak emir komuta zinciri içerisinde çalışmalarını sürdürüyor.'' dedi.

Başkan Abdullah Akın ''Bu ülke her alanda bilinçli ve şuurlu yönetilmediği için büyük bir şok yaşıyor. Her bir konuyu saatlerce konuşmak mümkün ancak, şu çarpıcı örnekleri vermeden geçmek mümkün değil. Hayvancılık ile uğraşan kardeşlerimiz yem alamadığı için damızlık ineklerini kesiyor, tarlasına gübre atamıyor, mazot 25 lira, bu girdi maliyetleriyle raflarda fiyatların bu halde durması zaten mümkün değil, günlük bir alışveriş için cebinizde bir deste parayla gezmeniz gerekiyor paranın kıymeti kalmadı. İnsanlar işsiz, fitre asgari ücreti geçti, ilçelerde hastanelerde cihaz yetersiz, doktor yetersiz, öğretmen yetersiz, adaletsizlik almış başını gidiyor, bayındırlık işlerine para harcandığı için milletimizin cebinden milyonlar çıkarıp tek kuruş koymayan işler yapılıyor, inanın artık nereden bahsedeceğimizi dahi şaşırıyoruz. Niye oldu bunlar. İnanın iktidara gelmek için verilen sözlerden. Neydi o sözler 'milli görüş gömleğini çıkar, bizimkini giy, milletin ahlakını boz borca esir et, yeni dünya düzenine çalış.' Peki Çözüm neydi, çözüm katma değeri yüksek üretim, hammaddesine kadar üretim, ve ortak pazara satış yani D8’ler.'' dedi.