Şahin Başkan Daha Ne Yapsın?

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk'ün takımın küme düşmesinin nedeni olarak Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı hedef göstermesi büyük tepki topladı...

Şahin Başkan Daha Ne Yapsın?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk'ün takımın küme düşmesinin nedeni olarak Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı hedef göstermesi büyük tepki topladı.

Sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunan yüzlerce taraftar, "Bu takımı başarısız yönetim ve futbolcular düşürdü. Bugüne kadar Elazığspor'un maddi ve manevi yanında olan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları daha ne yapsın." diyerek destek çıktı.

Misli.com 2. Ligin 37. Haftasında Pendiksporla 2-2 berabere kalarak matematiksel olarak 3. lige düşen Elazığspor, tüm sevenlerini üzdü. 54 yıllık şanlı mazisi ile Türk Futbol tarihinde iz bırakan Elazığspor'un başarısız sezon geçirerek bir alt lige düşmesinin nedenleri kamuoyunda tartışma konusu oldu. 

Tüm şehir takımlarının küme düşmesinin üzüntüsünü yaşarken, Elazığspor Külüp Başkanı Selçuk Öztürk'ün Pendikspor maçı sonrasında, “Para vermezsen böyle olur. Bu takımı Şahin Şerifoğulları düşürdü” sözleri büyük tartışma yarattı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA DESTEK YAĞDI
Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk'ün, Elazığspor sevdalısı olan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na yönelik sözü tepki çekti. 

Başkan Şerifoğulları'na destek veren yüzlerce taraftar, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın maddi ve manevi her zaman Elazığspor'un yanında olduğunu vurgulayarak, "Bu takım sahipsizken Şahin Başkan sahip çıktı. Maaşları ödenemeyen kulüp personelini belediye bünyesine aldı. Kulüp için forma kampanyası başlattı, binlerce forma satın aldı. Kulübün biriken elektrik borcunu, prim borçlarını, deplasman giderlerini karşıladı. Şehir zaten pandemi ve depremle yıkılmışken, böylesi bir ortamda Elazığspor'la da yakından ilgilenen Şahin Başkan daha ne yapsın. Bu takımı başarısız yönetim ve futbolcular düşürdü. Başkan Şerifoğulları'nı suçlamaya kimsenin hakkı yok." ifadelerini kullandılar.