Sanayi Sitesinde Kapsamlı Temizlik

Bünyesinde birçok dükkân ve iş yerinin yer aldığı Sanayi Sitesi, Elazığ Belediyesi'ne ait 40 kişilik ekip ve ekipmanla gerçekleştirilen hummalı temizlik sonucunda, pırıl pırıl edildi.

Sanayi Sitesinde Kapsamlı Temizlik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bünyesinde birçok dükkân ve iş yerinin yer aldığı Sanayi Sitesi, Elazığ Belediyesi’ne ait 40 kişilik ekip ve ekipmanla gerçekleştirilen hummalı temizlik sonucunda, pırıl pırıl edildi.

SANAYİ SİTESİ CAMİİ YIKANDI
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir genelindeki rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra vatandaşlar tarafından sıklıkla kullanılan alanlarda da hijyen çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda gün içerisinde birçok vatandaşın ibadet için gittiği Sanayi Sitesi Camii, içi ve dışı ayrı olacak şekilde yıkanarak steril hale getirildi. Özellikle vatandaşların temas ettiği alanlar özel ilaçlı sular kullanılarak titizlikle temizlendi.
İŞ YERİ VE DÜKKÂN ÖNLERİ SÜPÜRÜLDÜ
Elazığ ekonomisine önemli katkı sunan ve birçok kişiye istihdam oluşturan Sanayi Sitesi’ndeki iş yerlerinin önü ve çevresi, süpürüldükten sonra belediyeye ait arazöz araçlarla yıkanarak daha ferah bir duruma getirildi. 
DURAKLAR TEMİZLENDİ SOKAKLAR YIKANDI
Alan içerisindeki durak ve çeşmelerin ise 80 derecelik buharlı araçlarla kapsamlı bir şekilde temizliği yapılarak dezenfektesi sağlandı.
ÇÖP KONTEYNERLERİ YENİLENDİ
Ayrıca bölgedeki çöp konteynerlerini ilaçlı su ile yıkadıktan sonra ise kullanıma bağlı olarak hasar gören konteynerlerin da bakım ve onarımını gerçekleştirdi. 
Yeniden boyanan konteynerler daha sonra yenilenmiş haliyle tekrar hizmete sunuldu. Tamiri mümkün olmayan eskimiş konteynerler ise yenileri ile değiştirildi.
MOLOZ VE HAFRİYAT ATIKLARI TOPLANDI
Kepçe, kamyon ve arazöz araçların hazır bulundurulduğu alanda çevre ve görüntü kirliliğine sebebiyet veren hafriyat ve moloz atıkları da kepçeler vasıtasıyla kamyonlara yüklenerek yine belediye tarafından belirlenen alanlara kontrollü bir şekilde taşındı.
ESNAFTAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR
Şehir ekonomisinin bel kemiğini oluşturan ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın ‘Birlikte Yönetim İlkesi’nin önemli bir parçasını tamamlayan Sanayi Sitesi Esnafı, yapılan temizlik sonrası çok memnun kaldıklarını ifade ederek Başkan Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.