'Şehrimizin Bugünü ve Geleceği İçin Hizmet Üretmeye Devam Ediyoruz'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Cuma namazı sonrasında Kızılay Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

'Şehrimizin Bugünü ve Geleceği İçin Hizmet Üretmeye Devam Ediyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "birlikte yönetim" ilkesi çerçevesinde mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları Cuma namazını Kızılay Merkez Camii’nde kılarak, vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalleyi gezen, ihtiyaçları yerinde tespit ederek, çözüm noktasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, çalışmalarına ve projelerine ilişkin istişarelerde bulundu. Başkan Şerifoğulları daha sonra Kızılay Mahallesi ile Gümüşkavak Mahallesi-Çevre Yolu bağlantısını sağlayacak 30 metre genişliğinde 1.300 metre uzunluğundaki yeni bulvar çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu. Yol güzergahında başlatılan istimlak çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol yapım çalışmalarına başlanacak. 

KIZILAY MAHALLESİ’NE YENİ BULVAR
Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Şerifoğulları, “Daha kaliteli, yaşanabilir bir şehir hedefiyle şehrin dört bir yanına adil hizmet götürme noktasında mahalle ziyaretlerimizi çok önemsiyorum. İhtiyaçları yerinde tespit ederek, çözüm yollarını hemşehrilerimizle birlikte istişare ediyoruz. Şehrimizin başta doğu mahalleleri olmak üzere hizmet noktasında geri kalmış her bir köşesine en iyi, en kaliteli hizmeti ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız doğrultusunda Ulukent Mahallesi Kanal Yanı Çevre Düzenlemesi ve Park Yapım Projemizi tamamladık ve şehrimizin doğusuna yepyeni bir yaşam alanı kazandırdık. Ulukent, Kırklar, Sanayi, Salıbaba Kanal Boyu Bulvar ve Rekreasyon Projemiz ile şehrimizin doğu mahalleleri için kangrenleşmiş kanal sorununu çözüme ulaştırıyoruz. Açık kanalı kapattık, park ve yol yapım çalışmalarımızı başlatarak, çevre düzenleme çalışmalarıyla alana yepyeni bir kimlik kazandırmış olacağız. 

Yol çalışmaları mahallelerin gelişimine değer kazandırma noktasında ilk adımdır. Kızılay mahallemize bu noktada önemli kazanım sağlayacak bir yol çalışmasını başlatıyoruz. Kızılay Mahallemiz ile Gümüşkavak Mahallesi-Çevre yolu bağlantısını sağlayacak yeni bulvara ilişkin çalışmalarımızı başlattık. Devam eden istimlak çalışmalarımızın ardından kısa süre içerisinde yol yapımına başlayacağız. Hemşehrilerimizden aldığımız güçle şehrimizin bugünü ve geleceği için aşkla ve gayretle hizmet üretmeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.