'Selçuk Öztürk'ü Kınıyoruz!'

Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü, Tetiş Yapı Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk'ün yaptığı basın toplantısında Karakoçan FK ile ilgili yaptığı açıklamalarının ardından basın açıklaması yayımladı.

'Selçuk Öztürk'ü Kınıyoruz!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karakoçan Futbol Kulübü yaptığı açıklamada, “Biz Elazığ sevdalısıyız ve amacımız her zaman ilimiz sporuna hizmet etmek ve ilimiz sporuna ivme kazandırmaktır” dedi.

Karakoçan Futbol Kulübü tarafından yapılan basın açıklaması şöyle:
“SELÇUK ÖZTÜRK’Ü KINIYORUZ!”
Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk, 16.05.2021 tarihinde basın mensupları bir araya geldiği bir basın toplantısında Kulübümüz ile ilgili çeşitli söylemlerde bulunmuştur.

Bu söylemleri büyük bir şaşkınlıkla ve üzüntü ile karşıladığımızı belirtmek isteriz. Selçuk Öztürk yaptığı açıklama da, İlimiz sporuna her zaman katkıda bulunan ve her zaman desteklerini sunan Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na ithafen : “Karakoçan’a niye destek veriyorsun? Asıl yetimin hakkını onlardan sor “şeklinde açıklama yaparak ayrıştırıcı, amacı ve niyeti düşündürücü bir açıklama yapmıştır. Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren amacımızın ilimiz sporuna katkı sunmak olduğunu ve bu katkıyı sunarken de ilimizdeki bütün spor taban birlikleri ile koordineli bir şekilde çalışacağımızı belirtmiştik. Ayrıca  “AYRIŞTIRICI “değilde birleştirici bir kulüp olacağımızı özellikle vurgulamıştık ve bu şekilde hareket ettik. Ancak Elazığspor’umuz gibi köklü bir geçmişi olan kulübümüzün bir Başkanının bu şekilde açıklama yapması ilimizin diğer ilçelerinin yok sayılması, ayrıştırılması anlamına gelmektedir.  Elâzığ Karakoçan Futbol Kulübü olarak Başkan Selçuk Öztürk’ü bu açıklamalarından dolayı kınıyor, İlimizdeki diğer ilçelerimizi yok sayıcı, ayrıştırıcı tutumundan dolayı kamuoyundan özür dilemesini beklediğimizi belirtmek istiyoruz.

Bir kez daha Sevgili Elazığlılara çağrımızdır; Biz Elazığlıyız, Elâzığ’ımızın her karış toprağı bütünsel parçamızdır. Bu nedenle bugün Karakoçan, yarın Kovancılar diğer günde Palu. İsimler değişsede sevda değişmez. Biz Elâzığ sevdalısıyız ve amacımız her zaman ilimiz sporuna hizmet etmek ve ilimiz sporuna ivme kazandırmaktır. Bu tip ayrıştırıcı söylemlere itibar etmemenizi ve her zaman ilimiz sporuna katkı sunan takımlarımızı desteklemeye davet ediyoruz.