Sevilen Bürokrat Güder, Çemişgezek Kaymakamlığına Atandı

İlimizin sevilen bürokratlarından olan ve görev süresi boyunca başarılı çalışmalar yürüten Elazığ Vali Yardımcısı Mehmet Güder, bugün yayınlanan İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesine göre Tunceli'nin Çemişgezek ilçesi Kaymakamlığına atandı.

Sevilen Bürokrat Güder, Çemişgezek Kaymakamlığına Atandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizin başarılı bürokratlarından olan, hemşehrimiz Elazığ Vali Yardımcısı Mehmet Güder, Çemişgezek Kaymakamlığı görevine atandı.

Malatya'nın Kale ilçesinde Kaymakamlık görevini yürütürken, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen ilimizin sevilen bürokratlarından olan hemşehrimiz Mehmet Güder, daha sonra Elazığ Vali Yardımcılığı görevine getirilmiş ve başarılı çalışmalara imza atmışı. 

Hemşerimiz Vali Yardımcısı Mehmet Güder, bugün yayınlanan İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Tunceli ili Çemişgezek ilçe Kaymakamlığına atandı.

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak,  ilimize yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı Sayın Güder'e teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz...