Seza Çimento Geleceğe Nefes Oldu

Türkiye'nin en çevreci çimento fabrikası SEZA Çimento, '11 Milyon Ağaç Bugün Fidan, Yarın Nefes' programı kapsamında 'Geleceğe Nefes' seferberliğine katılarak, fabrika sahası içerisinde, 1.111 fidan dikimi gerçekleştirildi.

Seza Çimento Geleceğe Nefes Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin en çevreci çimento fabrikası olan SEZA Çimento Fabrikası Türkiye’nin en önemli çevre seferberliğine destek verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 11 Kasım tarihini “Milli Ağaçlandırma Günü” olarak ilan etmesinin ardından SEZA Çimento Fabrikası’nda da ağaç dikim töreni gerçekleştirildi.Fabrikadaki çalışanlar tarafından fabrika sahası içerisine 1.111 fidan dikildi.

TURSUN: SEZA ÇİMENTO AİLESİ OLARAK BİZLER DE DESTEK VERİYORUZ

Gerçekleştirilen programla ilgili konuşan SEZA Çimento Fabrikası Müdürü Ahmet Tursun, Ülkemiz genelinde düzenlenen 11 milyon fidan dikim kampanyasına katkıda bulunmak için toplanmış bulunuyoruz. Türkiye’nin en çevreci fabrikası olan SEZA Çimento ailesi olarak bizlerde destek veriyoruz. Ormanlar dünyanın akciğerleridir. Faydası saymakla bitmez. Hayatımızın kaynağı toprağı tutar, erozyonu önler, yağışları düzene sokar. Yenilene bilir, en önemli enerji kaynağımızdır. Temiz suyu ormanlar sayesinde sağlarız. Kullandığımız suyun kalitesinin yine ormanlar sayesinde korunduğunu biliyoruz” dedi.

TURSUN: SEZA ÇİMENTO’DA AĞAÇ DİKİMİ GELENEK HALİNE GELMİŞTİR

SEZA Çimento Fabrikası’nda ağaç dikiminin gelenek haline geldiğini belirten Tursun, “İnsan tabiatın bir parçasıdır. Tabiatı korursak kendimizi de geleceğimizi de korumuş oluruz. Ona zarar verirsek yine kendimize zarar vermiş oluruz. Çocuklarımızı yeşilsiz, şehirlerimizi ormansız bırakmamak için her fırsatta ağaç dikelim. SEZA Çimento’da ağaç dikimi gelenek haline gelmiştir. Geleneğimiz sayesinde fabrikamız sahasında bugüne kadar 6 binin üzerine ağaç dikimi gerçekleştirilmiştir. Bugünde gerçekleştirdiğimiz fidan dikimi etkinliği çerçevesinde fabrikamız sahasına 1.111 ağaç dikimi yapılacaktır. Bu çalışmaya emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha yeşil, daha sağlıklı bir gelecek temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

FABRİKA ÇALIŞANLARI DA HEYECANLARINI DİLE GETİRDİLER

Fabrika çalışanları da fidan dikmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, böylesine önemli bir kampanyada yer almaktan duydukları heyecanı anlatıp SEZA Çimento fabrikasının çevreye her zaman duyarlı olduğunu ifade ettiler.