'Siyasi Hayatıma Bile Mal Olsa' Dediği Proje Hayata Geçiyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın vaat ettiği, şehrin geleceği açısından en büyük projelerinden biri olan ve 'siyasi hayatıma bile mal olsa' dediği Su ve Kanalizasyon Alt Yapının yenilenmesi projesinin ilk adımı hayata geçiyor…

'Siyasi Hayatıma Bile Mal Olsa' Dediği Proje Hayata Geçiyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim öncesinde söz verdiği projelerinden biri daha hayata geçiyor.

Şehrin geleceği açısından en büyük projelerden biri olan Elazığ’ın su ve kanalizasyon alt yapısının yenilenmesi projesi için başlatılan çalışmalarda ihale aşamasına gelindi.

"SİYASİ HAYATIMA BİLE MAL OLSA..."
Başkan Şerifoğulları’nın "siyasi hayatıma bile mal olsa başlayıp bitireceğiz" dediği Elazığ’ın su ve kanalizasyon alt yapısının yenilenmesi proje ihalesinin Mart ayı içerisinde yapılacağı belirtildi.

Başkan Şerifoğulları’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Mart ayı içerisinde ihalesi yapılacak olan su ve kanalizasyon altyapı projesine ilişkin planlanan çalışmaların son kontrollerini gerçekleştirdiklerini duyurdu.

İHALE MART AYI İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞECEK
Şerifoğulları paylaşımında “Bizim en büyük hayalimiz şehrimizin geleceğini inşa etmek. Başkan Yardımcımız, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürümüz ve teknik ekiplerimizle birlikte mart ayı içerisinde ihalesini yapacağımız Altyapı Projemize ilişkin planlanan çalışmalarımızın son kontrollerini gerçekleştirdik” ifadelerine yer verdi.