Siyasilerden Elazığ Yeni Habere Tebrik Mesajları

Elazığ'ın en çok takip edilen haber sitelerinden olan elazigyenihaber.com 'un 2. yıldönümü kapsamında ilimiz Milletvekillerinden ve siyasi parti temsilcilerinden tebrik mesajları geldi…

Siyasilerden Elazığ Yeni  Habere Tebrik Mesajları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2018 yılında faaliyetine başlayan haber sitemizin 2. yılına girmesinden dolayı tebrik mesajları gelmeye devam ediyor.

İlimiz Milletvekilleri ve siyasi parti başkanları da yayınladıkları mesajlarda haber sitemizin ikinci yılını kutlayarak başarı dileklerinde bulundular.

Bu kapsamda AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, AK Parti Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Demirbağ ile CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol yayınladıkları kutlama mesajında internet haberciliğinin yeni yüzü olan ve her geçen yayın kalitesini artıran haber sitemizin 2. Yılını kutlayarak, tüm çalışanlarına başarılar dilediler.

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, MHP İl Başkanı Semih Işıkver, CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş ise yayınladıkları mesajda doğru ve tarafsız yayıncılık ilkesi ile kısa sürede Elazığlıların güvenini kazanan elazigyenihaber.com ‘u tebrik ettiler.

Öte yandan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Genel Merkez Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Güleç ve Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Halil Sarışın'da bir kutlama mesajı yayınlayarak elazigyenihaber’e başarı temennisinde bulundular.