Sizlerin Desteğiyle Büyüyen Haber Sitemiz 1 Yaşında!

'İnternet Haberciliğinin Yeni Yüzü' sloganıyla yola çıktığımız elazigyenihaber.com haber sitemiz birinci yılını kutluyor.

Sizlerin Desteğiyle Büyüyen Haber Sitemiz 1 Yaşında!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2018 yılında yayın hayatına başlayan ve ilimizin internet medyacılığı alanında Elazığ’da en fazla takip edilen haber siteleri arasına girmeyi başaran elazigyenihaber.com adlı haber sitemiz birinci yılını kutluyor.

Yayın hayatına başladığımız andan bu yana şehrin menfaatleri doğrultusunda habercilik anlayışını sürdürerek, yaptığımız özel tasarımlarla kısa süre içerisinde dikkatleri üzerimize çekmeyi başardığımız, Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı bünyesinde faaliyetini sürdüren elazigyenihaber.com adlı haber sitemiz Elazığ’la ilgili gelişmeleri, son dakika haberleri ve paylaşımları anında siz  değerli okuyucularımızla buluşturmaya devam ediyor.

Çıktığımız bu yolda hiç kimseden bir menfaat beklemeden, direk okuyucu merkezli bir internet haber sitesi olmayı kendimize şiar edindiğimiz elazigyenihaber.com haber sitesi olarak işini en iyi şekilde yapmaya gayret gösteren, kalemimizi, haberlerimizi doğrudan, adaletten, halktan ve Hak’tan ayırmadan, şehrimizin ve ülkemizin menfaatlerini her zaman ön planda tutmayı gayret eden bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz.

Hemşerilerimizin desteğiyle bir yıl gibi bu kısa süre içerisinde çok iyi bir noktaya geldiğimiz şu günlerde bizlere bu gururu yaşatan, her zaman desteklerini esirgemeyen tüm okuyucularımıza ve Elazığ kamuoyuna çok teşekkür ediyoruz.