SKG Yeni Hizmet Binasına Taşınacak

13 bin 172 metrekare ile Elazığ'a hizmet edecek olan yeni SGK hizmet binasının yapımı tamamlandı. Yapılacak son rötuşların ardından Ramazan Bayramı sonrası taşınma işlemi gerçekleştirilecek ve yeni hizmet binasından hizmet verilmeye başlanacak.

SKG Yeni Hizmet Binasına Taşınacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni hizmet binası ile ilgili açıklamada bulunan SGK Elazığ İl Müdürü Ayhan Tuncer, hizmet binasının tamamlandığını, haziran ayında Ramazan Bayramı’nın ardından taşınma işleminin gerçekleştirileceğini söyledi.

Yeni hizmet binasının temel atma töreninin hemen ardından çalışmalara hız verildiğine ve çalışmaların kısa sürede tamamlandığına işaret eden Tuncer, “Nasip kısmet olursa yeni hizmet binamıza son rötuşlarının bitmesinin ardından taşınacak, vatandaşlarımıza yeni binamızda hizmet vermeye başlayacağız” diye konuştu.

Olgunlar Mahallesi'nde yapılan yeni hizmet binası Elazığ için prestijli bir proje olarak görülüyor. SGK Elazığ İl Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasında 200’ün üzerinde çalışanın olacak, 600 bine yakın bir nüfusa hizmet edecek, 8 binin üzerinde iş yerinin işlemleri yapılacak.

13 bin 172 metrekare ile Elazığ’a hizmet edecek olan yeni hizmet binasına son rötuşların yapılmasının ve bitmesinin ardından bu yıl haziran ayında Ramazan Bayramı sonrasında taşınma işlemi tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.