Soylu "Farklı Tedbirler Alınması Gerekebilir"

Son dakika haberi: Bir televizyon programına konuk olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , sokağa çıkma yasağı meselesine değindi.

Soylu &quotFarklı Tedbirler Alınması Gerekebilir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süleyman Soylu'dan OHAL ve Sokağa Çıkma Yasağı Çıkışı: "Farklı Tedbirler Alınması Gerekebilir"
Son dakika : Süleyman Soylu 'dan sokağa çıkma yasağı açıklaması.
Bir televizyon programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , sokağa çıkma yasağı hakkında konuştu. Bakan Soylu açıklamasında corona virüs tedbirleri konusunda son durumları aktardı.
Bakan Soylu , "211 bin 326 iş yeri yayınladığımız genelgeler sonucunda kapanmış durumda. Bunların kapalı olup olmadığını takip ediyoruz." dedi.


SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında sokağa çıkma yasağı hakkında şu ifadeleri kullandı:
"Salgının yaygınlaşması ve ortaya koyacağı süreci hep birlikte izliyoruz.  Almamız gereken tedbirler var. Vatandaşlarımız kendi OHAL 'ini ilan ederse bu konuda daha üst bir tedbir almaya gerek olmayabilir. 
Ama süreç hızlı yayılışı farklı bir noktada giderse farklı tedbirler alınması gerekebilir. "
Bu süreç dinamik bir süreç. Anbean takip ediyoruz.
Elbette Bilim Kurulu 'nun ortaya koyacağı süreci takip ediyoruz. Vatandaşlar tedbirlere en üst düzeyde uyuyor. Sokağa çıkma yasağından önce önereceğimiz tedbirler var. Dünyada örnekleri var. Kendi önereceğimiz örnekler var. Bununla ilgili çalışıyoruz. Milletimize ortaya koyduğumuz tedbirler için teşekkür ediyorum. Elbette istisnalar var. Ama bu konularda çalışıyoruz."