'Şu Çılgın Türkler' Sahnelendi

Elazığ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sahnelenen 'Şu Çılgın Türkler' adlı tiyatro oyunu izleyicilerden büyük beğeni topladı.

'Şu Çılgın Türkler' Sahnelendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla Elazığ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan “Şu Çılgın Türkler” adlı tiyatro oyunu Elazığ Belediyesi Kültür  ve Kongre Merkezinde sahnelendi.

Sahnelenen oyuna Elazığ Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Şehit Polis Memuru Fethi Sekin’in Ailesi ile çok sayıda davetli katıldı.

İzleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan tiyatronun yönetmenliğini yapan Okul Öğretmenlerinden Tuğba Yaylak, büyük bir emekle hazırladıkları tiyatro oyununda sahne alan tüm öğrencilerini kutladığını belirtti.

Programda açıklamalarda bulunan Yaylak; “ Gençlerin kültürlü yetişmesi için, sadece örgün eğitim programlarındaki derslerin yeterli olmadığı bir gerçektir. Tiyatronun ise, insanın sosyal yaşamına pek çok katkı sağladığı ve kişilik oluşumunda önemli bir rol oynadığı bilinmektedir. Öğrencilerimizi sanatın faklı alanlarına yönlendirmemiz gerekmektedir. Oyunumuzda rol alan öğrencilerimiz büyük emekleri vardır. Öğrencilerimizin hepsine emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.