Tetiş Yapı'dan Muhteşem Bir Proje!

Tetiş Yapı'nın gelir ortaklığı modeliyle yaptığı ve İl Özel İdaresine 250 milyondan fazla gelir sağlayacak 'ELYSIUM' isimli projenin tanıtım lansmanı Akgün Otel'de yapıldı.

Tetiş Yapı'dan Muhteşem Bir Proje!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tetiş Yapı’nın gelir ortaklığı modeliyle yaptığı 'ELYSIUM’ isimli projenin tanıtım lansmanına Vali Çetin Oktay Kaldırım, Milletvekilleri Metin Bulut, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, F.Ü Rektörü Kutbeddin Demirdağ, İl Özel İdare Sekreteri Mehmet Sabuncu, AK Parti il Başkanı Ramazan Gürgöze ve çok sayıda davetli katıldı.

Çaydaçıra Kavşağı Köy Hizmetleri’nin eski hizmet binasının bulunduğu alanda yükselecek Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi’nde; Elysium Life, Elysium Park, Elysium Office, Elysium Cadde gibi bölümler yer alacak.

Projede ayrıca 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2, 5+1, 5.5+2 daire tiplerinden oluşan 456 adet konut, 21.500 m² kapalı otopark, bay, bayan ayrı olmak üzere yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, bay, bayan ayrı olmak üzere spa merkezi, hamam ve fitnes salonu, 11.500 m² peyzaj alanı, sosyal tesis ve çocuk kreşi bulunacak.

Elazığ İl Özel İdaresi güvencesinde, Tetiş Yapı öncülüğünde gerçekleştirilecek Projenin 2021 yılında hizmete girmesi hedefleniyor.

Lansman toplantısının açılış konuşmasını yapan Tetişyapı Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Tetik, ’’2018 yılı aralık ayında İl Özel İdaresi ile ortak başlattığımız ve geride bıraktığımız süre içinde alanında uzman ekiplerimiz ile uzun soluklu mesailer sonucunda en ince detayına kadar düşünülerek hazırladığımız Elysıum projesini siz değerli misafirlerimizin beğenisine sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bölgemiz içerisinde bölgenin en büyük alışveriş merkezleri arasında yer alacak olan Elysıum park, iş hayatının yeni merkezi olacak olan Elysıum ofis, sokak kültürünün yaratılacağı Elysıum Cadde ve konut alanlarını kapsayan Elysıum life. Bölgede parlayan bir yıldız olmanın yanı sıra vadettiği huzurlu bir yaşamla geleceğe bir yatırım olacak. Bu noktada Elysıum Park Avm ve caddenin hayata geçmesiyle birlikte şehrimizin marka değeri yükselecek ve ilimizde yaklaşık olarak bin 500 kişiye istihdam sağlanacak. Projenin hayata geçmesi noktasında ortaya koydukları vizyonla sayın valimize, il yönetimine, Tuna Mimarlığa ve Tetiş yapı ailesine teşekkür ederim.’’ dedi.