TOKİ Konutlarında Oturanlar İki Kat Fazla Fatura Ödüyorlar!

24 Ocak Elazığ depremi sonrası devlet Elazığ için ne kadar büyük sorumluluk örneği gösterip her türlü fedakarlığı yaptıysa ilgili kurumlarda o kadar sorumsuz ve umursamaz davranıyor. Abdullahpaşa Mahallesinde bulunan TOKİ'ler başta olmak üzere TOKİ'lerde oturan ev sahipleri 2 katı fazladan elektrik faturası ödüyor ve umursayan da yok! Halbuki çözümü bir günlük iş bile değil...

TOKİ Konutlarında Oturanlar İki Kat Fazla Fatura Ödüyorlar!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Ocak 2020 Elazığ depremi sonrası devletimizin gösterdiği ilgi ve sağladığı imkânlar Türkiye'nin kalkınmışlığını gözler önüne serdi.

Kısa sürede yolları, alt yapısı, okul, karakol, sağlık ocağı gibi diğer sosyal alanlarıyla şehirleri andıran koca koca mahalleler inşa edildi.

Elazığ'a TOKİ marifetiyle toplamda 40 bini bulan konut yapıldı ve bir bir sahiplerine teslim ediliyor.

İşte devlet Elazığ için böylesine cömert ve fedakâr davranırken bu işleri takip etmesi gereken ilgili kurumlar ise sorumluluklarını yerine getirmiyor.

Depremzedeler için yapılan  TOKİ'lerin çoğu teslim edileli 10 ay oldu ama iskân izinleri hala çıkarılmadı.

Kurumların ilgisizliğinden dolayı başta Abdullahpaşa Mahallesi olmak üzere TOKİ'lerde oturan birçok ev sahibi elektrik faturalarını 2 kat fazla ödüyorlar. 

Emlak Yönetim AFAD'a topu atıyor. AFAD ilgilenmiyor o da Çevre Şehircilik Müdürlüğü'ne iletin diyor. O da belediyeye, valiliğe, müteahhide topu atarak depremzedeleri 10 aydır oyalıyor.

Elektrik faturalarına gelen zamlarla beraber 2 kat fazla ödeme yaptıklarını belirten vatandaşlar bu sorunun çözülmesi için Elazığ Valisi Ömer Toraman'a seslenerek bu sıkıntının biran önce çözülmesi için gerekenin yapılmasını istediklerini açıkladılar.