Tolga Ağar'dan Sert Eleştiri

'Sahra Hastanesi' yalanı çöken CHP'ye AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar'dan sert eleştiri geldi. Milletvekili Ağar, 'Her türlü ihtiyaçtan yoksun bir fuar alanını hastane diye servis etmek, bu ülkeye karşı üstün bir düşmanlık gayreti içinde olmaktır'dedi.

Tolga Ağar'dan Sert Eleştiri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın bin kişilik Sahra Hastanesi kurduğunu iddia etmişti. Kılıçdaroğlu’nun ortaya attığı iddiaların asılsız olduğu Sahra hastanesi denilen fuar alanında sadece 2 adet seperatör ve bölmeler olduğu ortaya çıktı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, bir sahra hastanesinde olması gereken her türlü ekipmandan yoksun bir fuar alanının hastane olarak basına servis edilmesini sert şekilde eleştirerek, CHP’nin ülke olarak geçirdiğimiz bu zor günlerde sergilediği tavırlarıyla milletin gözünde itibarını yitirdiğini dile getirdi.

Milletvekili Ağar, konuyla ilgili açıklamasında şu sözlere yer verdi;

“Koronavirüsle mücadele ettiğimiz, millet olarak eşi benzeri görülmemiş bir birlik ve dayanışma sergilediğimiz bugünlerde, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun, yine kendine yaraşır şekilde bölücü ve ayrıştırıcı tavırlarla ortaya attığı bazı iddialar oldu. Kılıçdaroğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sözde 1000 yataklı sahra hastanesi yaptığını, Türkiye Cumhurbaşkanlığı’nın bunu yapamadığını” ortaya attı…

Yan yana getirilen paravanları hastane diye vatandaşa yutturmaya çalışmak nasıl bir akıl, vicdan ve bilgi yoksunluğudur? Oksijen ve tıbbi gaz temini, solunum cihazı, pozisyonlanabilir hastane yatağı, ısıtıcı elektrikli battaniye ekipmanı ile tüm cihazların çalışmasını sağlayacak elektrik aksamı gibi bir sahra hastanesinde olması gereken temel her türlü ihtiyacın eksik olduğu, iki tane paravanın yan yana getirilmesiyle ortaya çıkarılmış, üstüne üstük sağlık açısından riskli olduğu anlaşılan bu ‘Fuar Alanı’nı hastane diyerek utanmadan ağza almak, bu ülkeye karşı üstün bir düşmanlık gayreti içinde olmayı gerektirir.

CHP, keşke en iyi bildiği işi yapsa; mesela AK Parti’nin yaptığı şehir hastaneleri önüne heykeller dikmek gibi. Türkiye’nin dört bir yanında yıllar önceden yapımına başlatılan şehir hastaneleri ve şimdilerde de Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı’nda yapılacak bin odalı büyük hastane projelerinin ortaya konduğu, tüm dünya ülkelerinin örnek göstererek basın yoluyla da bunu duyurmaktan çekinmedikleri bir dönemde, CHP her dönem olduğu gibi bu dönem de, bu ülkeye ait her başarıyı itibarsızlaştırma çalışmalarına dur durak bilmeden devam etmektedir. CHP ve onun başındaki Kılıçdaroğlu’nun, AK Parti’nin iktidara geldiği günden beri sürdürdüğü büyük başarıları karşısında kullandığı bir taktik var, o da şu; “Yapmadığımız şeyleri, yapmış gibi ortaya atalım. Hükümetin yaptığı tüm başarılı işleri üstlenelim, kendimize pay çıkaralım.

Yaşanmamış olayları, yaşanmış gibi göstererek halkı kin ve düşmanlığa sevk edelim” CHP’nin, AK Parti’nin isteseler de önleyemeyecekleri başarılarına karşı yürüttüğü bu aldatmaca politikanın millet gözünde artık itibarı kalmadığı ortadadır. Yıllardır bu ülkenin geçirdiği her zor dönemde, vatandaşa sırtını çevirmiş, “Nasıl ve ne şekilde bu ülkenin gelişimine engel olabiliriz” ilkesiyle yoluna devam eden bu karanlık zihniyetin, gelişen yeni dünyada varlığını sürdüremeyerek, çırpınarak yok oluşunun son örneklerini görüyoruz. Hükümetin yaptığı çalışmaların hayalini dahi kuramayacak bu vizyon yoksunu güruha rağmen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemiz başarılarıyla diğer tüm dünya ülkelerinin gıptayla baktığı bir ülke olmaya, yılmadan, daha büyük adımlarla koşmaya devam edecektir.”