Vali Yırık Sorunlara Duyarsız Kalmıyor

Göreve atandığı günden beri şehrin sorunlarına duyarsız kalmayarak, sıkıntı ve problemlerin çözümü noktasında anında talimat veren Elazığ Valisi Erkaya Yırık, bu seferde esnafların sesine kulak verdi…

Vali Yırık Sorunlara Duyarsız Kalmıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, şehrin problemlerinin çözümü noktasındaki çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. 

ESNAFLARIN İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ
Göreve atandığı günden bu yana sahada aktif bir şekilde rol alarak sorunların çözümü için anında talimat vererek dikkatleri üzerine çeken Vali Yırık, bu seferde Elazığ esnafının sesine kulak verdi.

Bu kapsamda saha çalışmaları sırasında Vali Yırık’a iletilen, eski valilik önünde bulunan bariyerler arasından Belediye Çarşısına ve Kapalı Çarşı’ya geçiş koridoru oluşturulması isteğini geri çevirmedi. 

‘SAYIN VALİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, taleplerinin hemen çözüme kavuştuğu için Elazığ Valisi Erkaya Yırık’a teşekkür etti.

Başkan Ulaş açıklamasında ; ‘Valilik eski binası önünde bulunan bariyerler nedeniyle vatandaşların Belediye Çarşısına ve Kapalı Çarşı’ya ulaşmakta zorluk çekiyordu. Esnaflarımızın taleplerini sayın valimize ilettik talebimiz hemen çözüme kavuştu’ dedi.

Başkan Ulaş; ‘Pandemi sürecinde vatandaşlarımızın eski valilik önünde oturmaması için yetkililerimiz tarafından biriyeler bırakılmıştı. Ama bariyerler nedeniyle vatandaşlarımız Belediye Çarşısına ve Kapalı Çarşı’ya ulaşmakta sıkıntı yaşıyordu. Esnaflarımız, bizlerden valilik önünde bulunan bariyerler arasında geçiş koridoru oluşturulmasını istedi. Bizlerde sayın Valimiz Erkaya Yırık’la görüştük. Valimiz hemen gerekli talimatları vererek eski valilik binamız önünde geçiş koridoru oluşturuldu. Ben sayın Valimize teşekkür ediyorum. Esnaflarımızın taleplerine duyarsız kalmadığı için Belediye Çarşısına ve Kapalı Çarşı’ya binlerce kişi günlük olarak ziyaret ediyor. Açılan koridorla Belediye Çarşısına ve Kapalı Çarşı’ya vatandaşlarımız rahatlıkla ulaşabilecek. Esnaflarımız her zaman en güzel hizmete layık. Hizmeti yapanlardan Allah razı olsun’ dedi.