Yazıkonak Belediyesinde Skandal İddia!

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, Yazıkonak Belediyesi'yle ilgili jakuzi iddialarda bulundu. Hacıbekiroğlu, 'Diyarbakır'da gördük, kayyum belediye başkanı belediyeye İtalyan tipi sağlık havuzu (jakuzi) yaptırmasıyla gündeme gelmişti. Aynı durum bizim Yazıkonak Belediye Başkanımızın makam odasının arkasında da söz konusu' dedi.

Yazıkonak Belediyesinde  Skandal İddia!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Elazığ İl Teşkilatı tarafınca düzenlenen iftar yemeğine İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu'nun yaptığı  "Diyarbakır’da gördük, kayyum belediye başkanı belediyeye İtalyan tipi sağlık havuzu (jakuzi) yaptırmasıyla gündeme gelmişti. Aynı durum bizim Yazıkonak Belediye Başkanımızın makam odasının arkasında da söz konusu" açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. 

İftar yemeği öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, işçi, çıkarmalarıyla ve borçlarıyla gündernmde olan Yazıkonak Belediyesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Başkan Hacıbekiroğlu , ”Biliyorsunuz bu dönem Yazıkonak Belediyesi'ni Saadet Partimizin adayı Hatif Çadırcı kazandı. Yazıkonak Belediyesi’nde de Ak Partili eski belediye başkanı 10 milyon 400 bin lira civarında bir borç bırakmış. 465 bin liralık giysi, 145 bin lira yemek ve kuyumculardan 65 bin lira civarında belediyeye borç faturası gelmiş. Ben Sayın Başkanıma söylüyorum, sembolik büyük bir altın yaptırsın belediyenin kapısına assın bunu tüm Elazığlılar da görsün. Diyarbakır’da gördük kayyum belediye başkanı belediyeye İtalyan tipi sağlık havuzu (jakuzi) yaptırmasıyla gündeme gelmişti. Aynı durum Yazıkonak Belediye Başkanımızın makam odasının arkasında da söz konusu. Kul hakkını bilmeyen, yetim hakkını bilmeyen, insanlara saygısı olmayan bir yönetim akıbeti ancak bu kadar olur. Belediyelerde hangi taşı kaldırıyorsan altında Adalet ve Kalkınma Partisi’nin derdi çıkıyor. Allah bu milleti kısmen Adalet ve Kalkınma Partisi’nin yerel yönetimlerinden kurtardı inşallah bu seçim onların siyasi sonu olur" ifadelerini kullandı.