Yırık ve Şerifoğulları' ndan Kursiyerlere Ziyaret

Elazığ Valisi Erkaya Yırık'ın eşi Ayşe Yırık, Elazığ Belediye Başkanının eşi Arzu Şerifoğulları ile Birlikte Halk Eğitim Merkezi Olgunlar Ek Hizmet Binasında eğitim alan kursiyerleri ziyaret etti.

Yırık ve Şerifoğulları' ndan Kursiyerlere Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Yırık’ın eşi Ayşe Yırık, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın eşi Arzu Şerifoğulları ile birlikte Halk Eğitim Merkezi’ndeki kursiyerleri ziyaret ettiler. Ayşe Yırık, Halk Eğitim Müdürü Kazım Atıcı eşliğinde kurs binasını ve sergilenen ürünleri yakınen inceleyerek, kursiyerleri ziyaret etti.

Ayşe Yırık, özellikle kadın istihdamının toplumsal gelişmede önemli rol oynadığını, kadınların kendilerini ne kadar geliştirirlerse gelecek nesillerimizin, kıymetli yavrularımızın da o ölçüde bilinçle yetiştirileceğinden bahsederek kursiyerlerin eserlerini inceledi.

Resim, müzik, ingilizce ve arapça dil öğrenimi, hat sanatı, çit baskıcılığı, giyim ve el sanatları atölyelerinde kendilerini geliştiren, kişisel gelişimlerini destekleyen, çeşitli mesleki dallarda yer edinebilecek zanaatları öğrenen kursiyerlerle birebir görüşen, istek ve taleplerini, kişisel sıkıntılarını içtenlikle dinleyen Ayşe Yırık, oluşturdukları aile ortamından ve öğrenme gayretlerinden ötürü tüm kursiyerleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.