Ziver Holding Dev Yatırımlarla Büyümeye Devam Ediyor

İnşaat, havacılık, petrol, sigorta ve gıda alanlarında faaliyet gösteren ülkemizin önde gelen kuruluşlarından Ziver Holding, yeni yatırımlarla büyüyerek ülke ekonomisine de önemli ölçüde katkıda bulunuyor.

Ziver Holding Dev Yatırımlarla Büyümeye Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son olarak Ziver Holding bünyesinde faaliyet gösteren Ziver Petrol bünyesine aldığı 10 adet yerli üretim yakıt tankeri ile büyük bir atılım gerçekleştirdi. Yaklaşık 10 milyon değerindeki 10 adet yerli üretim yakıt tankerini filosuna katan Ziver Petrol, akaryakıt sektöründe emin adımlarla ilerliyor.

Ziver Petrol filosuna yerli üretim 10 adet Ford F-Max da ekledi.

Grubun lokomotif şirketi olan Ziver İnşaat ise ulaştırma projelerinden baraj ve isale hattı projelerine, bina kompleks projelerinden endüstri tesislerinin alt yapı projelerine kadar üstlendiği her projeyi zamanında, istenilen kalitede ve öngörülen bütçede tamamlayarak sahip olduğu ilkelere sadakatle faaliyetlerine devam ediyor.
ZİVER HOLDİNG HAKKINDA
ZİVER HOLDİNG ’in temelleri 1970 yılında Mehmet Ali DEMİRCİ tarafından atılmıştır. 1998 yılında şirketleşip, Veysel DEMİRCİ liderliğinde 2011 yılında nev’i değiştirerek anonim şirket olmuştur. ZİVER İNŞAAT A.Ş. 2016 yılında, inşaat faaliyetlerinin yanı sıra; havacılık, petrol, gıda ve sigorta sektörlerinde yaptığı yatırımlarla faaliyet alanlarını genişletip, holdingleşme sürecine girmiştir.

Ziver Holding, kurulduğu günden bugüne büyüme/zaman oranıyla emsallerinin çok üstünde bir performans göstererek, öncelikle tohumlarının atıldığı bölgede ve daha sonra tüm Türkiye’de örnek teşkil eden yatırımlara imza atmaktadır.