Ziver Holding'ten Yeni Bir Yatırım Daha!

Yaptığı yatırımlarla ülke ekonomisine büyük katkılar sunan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Elazığlı hemşehrimiz Veysel Demirci'nin yürüttüğü Ziver Holding, bünyesinde bulundurduğu İnşaat, havacılık, petrol, sigorta ve gıda şirketlerinin yanı sıra madencilik alanında da bir yeni yatırım yaparak büyümeye devam ediyor.

Ziver Holding'ten Yeni Bir Yatırım Daha!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığlı Hemşehrimiz, Başarılı İşadamı  Veysel Demirci'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Ziver Holding yeni bir yatırıma daha imza attı.

Yaptığı yatırımlarla ülke ekonomisine büyük katkılar sunan Ziver Holding, inşaat, havacılık, petrol, sigorta ve gıda şirketlerinin yanı sıra madencilik sektörüne de yatırım yapmaya başladı.

Bu kapsamda holding tarafından Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ait “Çerkez Sultaniye Panosunun Rödovansla İşletilmesi” işine başlanıldı. 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci; "Ziver Holding olarak madencilik alanında yeni bir yatırıma imza attık.Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ait “Çerkez Sultaniye Panosunun Rödovansla İşletilmesi” işinin sözleşmesini imzalayarak çok yakın zamanda çalışmalarımıza başlıyoruz. Rabbim işimizi muvaffak eylesin." ifadelerini kullandı.