'Elazığ'da Yaşayan Herkes Başımızın Tacıdır'

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan seçim çalışmalarını sürdürüyor.

'Elazığ'da Yaşayan Herkes Başımızın Tacıdır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı, Harita Mühendisi Haluk Arslan seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Arslan programı kapsamında Sanayi Sitesini ve Mamuret'ül Aziz Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret etti.

Başkan Adayı Arslan, “Bu şehirde yaşayan insanımızın daha rahat, şerefiyle, onuruyla sağlıklı bir kentte yaşaması için çaba sarf ettiklerini ifade eden Başkan Arslan, yatırım ve istihdam olabilmesi için insanların yokluktan ve yoksulluktan kurtulması için işleyen bir mekanizmaya ihtiyaç var bu yönde de çaba harcıyoruz ve bütün gayretimizde de bu yönde. İnsanlara asgari ücretle iş imkanı sunmaktansa Elazığ’da genç nüfusun ve girişimcilik ruhunun çok fazla olduğunu dile getiren Başkan Arslan gençlerimizin taşı çıkartacak gücü var ama bu şehir maalesef o imkanı vermiyor sürekli göç veren bir şehiriz göç vermeyen kaliteli göç alan hele ki hastane ile burada bir nezih ortamda insanların oturduğu gerçekten kültürel bir atmosferin yaşandığı bir şehri inşa edeceğiz” dedi.

Arslan, “Hala daha o mahallemizde doğalgaz yok çünkü orada bulunan evlerin hali içler acısı 31 Martta Elazığ bir karar verecek biz şuna inanarak yola çıktık bizim kavgayla dövüşle, insanlara hakaret etmekle işimiz yok bu şehirde yaşayan herkesin bizim başımızın üstünde yeri var ama bizim ihtiyacımız olan birlikte kalkınmaktır. Elazığ’da bir iradeye ihtiyaç var şehrin kaynaklarını doğru kullanacak ve imarını düzeltecek. Peki bu irade nereden çıkacak ancak ve ancak toplumsal iradeyle ortaya çıkar, Yani Elazığ’da yaşayan her kesimin her siyasi düşüncedeki insanın desteğiyle gelen bir belediye başkanına yani taban demokrasisine ihtiyaç var. Her kesimden insanın oy verdiği bir belediye başkanı güç verdiği belediye başkanı Elazığ’da yanlış gidişata dur diyebilir. Biz bu dur deme eylemine sizin gücünüzle yapacağız ve bu gücü biz sizde görüyoruz" ifadelerine yer verdi.

Elazığ’ın her sokağında her caddesinde gezdiklerini ifade eden Arslan, insanlar bize umutla bakıyor ve bizi destekliyor 31 martta biz zaferle çıkacağız Allah’ın izniyle ve hep birlikte ortaya çıkan bu güçlü iradeyle yanlış giden işlere dur diyeceğiz. Elazığ’ın içerisinde bulunduğu sorunlar bizi ve sizlerin gücünü, iradesini bekliyor. Bize güvenin kendinize inanın ki şehrimizi hep birlikte kalkındıralım” diye konuştu.