12 Mayıs 2021 Altın Fiyatları!

Altın genel manada güvenli bir yatırım aracı olarak görülmekle birlikte özel günlerde hediyeleşme için de oldukça tercih edilen bir değerli maden. Altında gerçeklesin yukarı ya da aşağı doğru hareketlenmeler vatandaşlarca sık sık takip ediliyor. İşte güncel piyasada 12 Mayıs 2021 altın fiyatları...

12 Mayıs 2021 Altın Fiyatları!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

En önemli yatırım tercihlerinden olan altında yükseliş grafiği sürüyor. Öyle ki gram altının 500 liraya yükselebileceği uzman görüşleri arasında. Altınla birlikte kazanmak isteyen vatandaşlar oranlardaki hareketlenmeleri yakın markaja almış durumda.
12 MAYIS 2021 ALTIN FİYATLARI
Spot piyasada 12 Mayıs 2021 anlık ve güncel çeyrek altın alış fiyatı 781,97 lira, satış fiyatı 801,48 liradan işlem görüyor. Gram altında ise alış fiyatı 488,44 lira, satış fiyatı 489,13 lira seviyesinde yer alıyor.
"HAZİRAN AYINDA 500'LÜ RAKAMLARI KONUŞABİLİRİZ"
TGRT Haber canlı yayınında ekonomi gündemini değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Haziran ayında altında 500’lü rakamları konuşabiliriz. Çünkü altının ons fiyatı, değerli metallerin fiyatlarındaki yükselişlere katılabilir. Ancak bu seviyelerin de panik alımı yapılan bir seviye olmadığını özellikle belirtmek istiyorum” dedi.
ALTIN İÇİN EN UYGUN ALIM ZAMANI
"Her düşüşü bir alım fırsatı olarak değerlendirmekte fayda var" diyen Memiş, dolar kurunun gram altının yükselişindeki etkisinden dolayı ucuz gram altın görmenin mümkün olmayacağını belirtti.

Memiş şunları söyledi: Gram altın TL fiyatındaki destek seviyesi 480 lira, direnç seviyesi 497 lira arasındaki bant aralığını takip etmek gerekir.