AK Parti MKYK'da Elazığlı İsimler Belli Oldu

AK Parti 8. olağan büyük kongresi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'da gerçekleşti.

AK Parti MKYK'da Elazığlı İsimler Belli Oldu

Ankara’da gerçekleştirilen AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi’nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ile Merkez Disiplin Kurulu (MDK) listeleri belli oldu. Kongrede açıklanan listeye göre Elazığlı iki isim AK Parti’nin yönetiminde yer aldı.

Belirlenen yeni listede Elazığ’dan da Avukat Ömer Serdar, MKYK'da asil üye olarak yer alırken, Elazığ Eski Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'da yedek MKYK'da yer aldı. 

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, AK Parti MKYK'da yer alan Elazığlı hemşehrilerimiz  Avukat Ömer Serdar ve Mücahit Yanılmaz'ı tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. 

AK Parti MKYK'da Elazığlı İsimler Belli Oldu