Ak Partili Yıldırım'dan 'Teşkilat' Vurgusu!

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, teşkilatlardan aldıkları güçle yollarına en güçlü şekilde devam ettiklerini vurguladı.

Ak Partili Yıldırım'dan 'Teşkilat' Vurgusu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, teşkilatlardan aldıkları güçle yollarına en güçlü şekilde devam ettiklerini vurguladı.

Sivrice ilçesinde gerçekleştirilen Teşkilat İçi Eğitim ve İstişare toplantısı hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Yıldırım teşkilatlarda görev alan tüm kadrolarıyla  buluştuklarını belirterek toplantının verimli ve keyifli geçtiğini aktardı. 

Bu toplantıda teşkilat çalışmalarını ve yapılan hizmetleri değerlendirmenin yanı sıra 2023 yol haritasını gözden geçirme fırsatı bulduklarını kaydeden Yıldırım; “Milletvekilimiz Zülfü Demirbağ, Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları, İl Genel Meclis Başkanımız, Merkez İlçemiz, Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız, İlçe ve Beldelerimizin teşkilat ve belediye başkanları, meclis üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızın katıldığı toplantımız gayet verimli ve keyifli geçti. İki oturum şeklinde gerçekleştirdiğimiz programımız sadece eğitimi kapsamadı. Vatandaşlarımızın refahı ve huzuru için yapılan çalışmaları da değerlendirdik, şehrimizin sorunlarını ele aldık. Böyle çok yönlü bir program gerçekleştirdik. Bizler bu tür programları çok önemsiyoruz. Çünkü AK Parti çatısı altında hizmet eden herkes çok önemli bir misyon üstleniyor. Bizler yerelde AK Parti’yi en güzel şekilde temsil ederek davamıza, ülkemize ve liderimize en iyi desteği sunma gayretindeyiz. AK Parti milletiyle birlikte millet için siyaset yapan bir partidir. AK Parti’nin güç ve destek kaynağı da eser ve hizmet siyasetinin muhatabı da milletimizdir. AK Parti teşkilatları olarak milletimizle gönül bağımızı güçlü tuttuğumuz müddetçe bir takım çevrelerin yalan, iftira, inkar ve çarpıtma siyaseti ne şehrimizde ne de ülkemizde kök salamaz, karşılık bulamaz. Bir yıllık görev süremiz içerisinde bizleri yalnız bırakmayan ve daima güçlü kılan değerli teşkilat mensuplarımıza, Merkez İlçemize, Kadın ve Gençlik Kollarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Çok özenip, gece-gündüz yorulmadan çalışarak vatandaşımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.