AK Partili Yıldırım 'Yeni Bir Sayfa Açıyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Elazığ İl Başkanlığı için görevlendirilen Şerafettin Yıldırım, 'hep birlikte inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz' dedi.

AK Partili Yıldırım 'Yeni Bir Sayfa Açıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ankara’daki görüşmelerinin tamamlanmasıyla birlikte AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık ve Zülfü Demirbağ’la birlikte şehre geldi.   

İl Başkanı Yıldırım ve Milletvekillerini; Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet ve partililer tarafından karşılandı.

“HEP BİRLİKTE İNANDIĞIMIZ YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Havalimanında kendisini karşılayan kalabalığa açıklama yapan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Bu onurlu görevi bize tebliğ eden genel başkanımız cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve yine teşkilat başkanımız Erkan Kandemir’e ve her daim desteklerini yanımda hissettiğim milletvekillerime, kıymetli belediye başkanıma çok teşekkür ediyorum. Biz sıfırdan gelmedik. Bizden önce görev yapmış çok değerli il başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Kurulduğu günden bugüne kadar teşkilatlarımızın çeşitli kademelerinde görev yapan çok kıymetli yol arkadaşlarım; onlara da teşekkür ediyorum. Bu kardeşiniz bu yola erdemliler hareketinden itibaren katıldı. Çeşitli zamanlarda çeşitli hareketlerde görevler nasip oldu bu görevleri yaptım. Kimi zamanda görev dışı kaldım ama muhabbetimizle yolumuza devam ettik. Son 6 yılda Ak parti il başkan yardımcısı olarak görevime devam ettim. Teşkilatların çeşitli kademelerinden vakıflar ve teşkilatların işleyişlerinden haberdarım. Bundan sonraki süreçte hep birlikte inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

“BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE YENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ”

Yeni bir sayfa açtıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Yıldırım, “Samimiyetimizden ihlasımızdan hiç kimsenin şüphe etmemesini rica ediyorum. Bu şehirde doğdum, bu şehirde yaşadım ve bu şehirde ekmek yiyorum. Bu şehrin sorunlarına vakıfım. Allah’ın izniyle ve yine bu şehrin çok değerli saygıdeğer milletvekilleri ve belediye başkanıyla birlikte irademizi ortaya koyarak çözülemeyecek hiçbir sorunun olmadığına inanıyorum. Yeter ki samimiyetle ihlasla yürüyelim. Yapıcı, birleştirici, polemiklerden uzak, gönülleri yeniden kazanmak için geldik. Dolayısıyla inşallah bundan sonraki süreçte yeni bir sayfa açıyoruz. Değerli kardeşlerim arkadaşlarım yol arkadaşlarım ve hemşehrilerimle birlikte bu yolda yürümeye devam edeceğiz.  Gecenin bu saatinde buraya kadar yoruldunuz, çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.