Ali Babacan Elazığ'a Geldi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin 1'inci Olağan İl kongresine katılmak üzere Elazığ'a geldi.

Ali Babacan Elazığ'a Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eski Başbakan Yardımcısı, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, kongre öncesinde Elazığ’da 24 Ocak’ta meydana gelen deprem nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için kurulan konteyner kentleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet edip, sorunları ve talepleri dinledi.

STK BAŞKANLARIYLA BİRARAYA GELDİ
Daha sonra kongrenin gerçekleştirileceği otele geçen Genel Başkan Babacan, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle görüştü. STK yöneticilerinin sorularını yanıtlayan Babacan, partisinin çalışmaları ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye’nin deprem gerçeğine geniş yer ayıran Babacan, Elazığ depreminin üzerinden 10 ay geçmesine rağmen vatandaşların hala kalıcı konutlarla ilgili belirsizlik yaşadığını ifade etti.

MURAT DAĞHAN İL BAŞKANI SEÇİLDİ
Konuşmaların ardından il başkanlığı seçimine geçildi. Tek listeyle girilen seçimde, il başkanlığına Murat Dağhan seçilirken, Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Nihal Çiçek Aydın, Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına ise Devran Dilan Elmacı seçildi. 

Kongreden sonra Babacan ve beraberindekiler Vali Fahribey ve Gazi Caddesinin esnafı ziyaret etti. Babacan, daha sonra partisinin il başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi.