Bakan Pakdemirli Elazığ'a Geliyor!

Elazığ'ın deprem sonrası ve pandemide yaşadığı sorunları yakından takip eden Milletvekili Ağar, sorunların çözümü noktasında da ilgili bakanlıkları ziyaret ederek çözüm yolları noktasında görüşmeler gerçekleştiriyor.

Bakan Pakdemirli Elazığ'a Geliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ve DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız’ı ziyaret etti.

Milletvekili Ağar geçtiğimiz günlerde ilin diğer AK Parti Milletvekilleri Sermin Balık ve Zülfü Demirbağ ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret etmişti.
Ziyaretlerde Bakan Soylu ile Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası yapılan çalışmalar değerlendirilip istişarelerde bulunulmuştu.

Bakan Koca ile yapılan görüşmede ise Elazığ’daki sağlık çalışmaları ve sağlık yatırımları ile ilgili istişareler yapılmıştı.

AĞAR BAKAN PAKDEMİRLİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Milletvekili Ağar’ın bugünki durağı ise Tarım ve Orman Bakanlığı oldu. Milletvekili Ağar Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüştü.

Ağar ayrıca Devlet Su İşleri Genel Müdürü Kaya Yıldız'ı da ziyaret ederek Elazığ’daki çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

BAKAN PAKDEMİRLİ ELAZIĞ'A GELECEK

Ziyaretleri sosyal medya hesabından değerlendiren Ağar, Bakan Pakdemirli'nin Elazığ’a bir ziyaret gerçekleştireceğini de müjdeleyerek; “Elazığ’ımızın tarım ve sulama sorunları ve talepleri ile her zaman yakından ilgilenen ve kendilerine ilettiğimiz konular hakkında yakın zaman içerisinde şehrimize gerçekleştirmeyi planladığı ziyarette müjdeleri olacağını ifade eden Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.