Bakan Yardımcısı Bulut, Elazığ'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Ömer Bulut, Elazığ'a geldi.

Bakan Yardımcısı Bulut, Elazığ'da!

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Ömer Bulut, bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a geldi. Elazığ temasları kapsamında ilk olarak Elazığ Valiliğini ziyaret eden Bakan Yardımcısı Ömer Bulut, Vali Numan Hatipoğlu ile istişarelerde bulundu.

Valilik ziyaretinin ardından Vali Numan Hatipoğlu ve beraberindekiler ile Irak’ın Kuzeyinde şehit olan piyade sözleşmeli er Sefer Alan için taziye ziyaretinde bulunan Bakan Yardımcısı Bulut, şehit babası Hasan Alan’a baş sağlığı diledi.

Elazığ’daki ziyaretlerine Mustafapaşa Mahallesi ve Rüstempaşa Mahallesi ile devam eden Bakan Yardımcısı Ömer Bulut, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Son olarak Elazığ Valiliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Ömer Bulut başkanlığında, Vali Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla  “Deprem Çalışmaları Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıda, Elazığ’da ve deprem bölgesindeki hasar tespit çalışmaları, iyileştirme ve yeniden yapılandırma süreçleri değerlendirildi.