Başkan Ahmet Gül, Güven Tazeledi

Elazığ muhtarlar derneğinin olağan kongresi yapıldı. Yönetim kurulunun geçmiş dönem faaliyet raporunun okunması ve oylanmasından sonra yeni yönetim kurulu seçimi yapıldı. Tek liste ile seçime gidilen kongrede mevcut başkan Ahmet Gül tekrardan başkan seçildi

Başkan Ahmet Gül, Güven Tazeledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kongre sonrası açıklamalarda bulunan dernek Başkanı Ahmet Gül; ‘‘Dernek yönetimi olarak tüm arkadaşlarımızın haklarını hukuklarını koruyarak muhtarlık müessesinin daha ileri taşımak için elimizden geleni yapacağız. Birçok maddeyi gündeme aldık.

Bugünden itibaren arkadaşlar ile beraber inşallah muhtarlarımızı daha birlik beraberlik halinde Elazığ’da söz sahibi haline getireceğiz. Yine gündem maddelerinden biri federasyon kurma çalışmamız var. Kısa sürede Elazığ’ın ilçeleriyle birlikte tüm muhtarlarımızı tek çatı altında toplayarak sesimizin daha gür çıkmasına vesile olacağız” dedi.

Belediye Meclis Üyesi Gökhan Ünalan’da; ‘‘Burada gerçekleştirilen Muhtarlar Derneği olağan kongresi inşallah hayırlara vesile olur.’’dedi.

Elazığ Bakkallar Odası Başkanı Cebrail Top; ‘‘Değerli muhtarlar sizlerin 24 Ocak depreminde ne kadar zor şartlarda görev yaptığınızı biliyorum. Akabinde binaların yapılmasıyla bu sefer bu sıkıntılar başladı Allah sizlerin yardımcısı olsun yeni seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Oda olarak her zaman yanınızdayım.’’ dedi.

Elazığ şoförler odası başkanı Şevket Toraman’da; ‘‘Burada gelmemde ve bu makamda sizlere hizmet etmekte en çok katkısı olan muhtar arkadaşlarımdır. Allah hepinizden razı olsun, bir gün bile bizleri yalnız bırakmadınız. Her zaman sizleri sırtımda bile götürsem azdır. Yeni seçilen kuruma başarılar diliyorum. ’’Dedi.

Ahmet Gül, başkanlığındaki Muhtarlar Derneği yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Yavuz Köse, Aytaç Özcan, Eyüp Berk, Özcan Bal, Cihat Torgut.