Başkan Işıkver, İl Genel Meclis Üyeleriyle Buluştu

İl Genel Meclis üyelerini ziyaret eden MHP İl Başkanı Semih Işıkver, İl Genel Meclisi'nin yanında değil, emrinde olduğunu söyledi

Başkan Işıkver, İl Genel Meclis Üyeleriyle Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver, İl Genel Meclisi’ni ziyaret etti. İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet ve Meclis üyeleri ile buluşan Başkan Işıkver, meclis üyelerinin çok başarılı çalışmaları olduğunu söyledi.

IŞIKVER: İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİMİZE MİNNETLERİMİ ARZ EDİYORUM
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver, “Çok önemli çalışmalarınız var, ciddi bir emek ve gayret sarf ediyorsunuz. Özellikle 24 Ocak 2020 depreminin ardından kırsalda yaşanan yıkımlarda hasseden İl Genel Meclisi üyelerimizin ve Elazığ İl Özel İdaresi’nin çok ciddi gayretlerini gördük bu vesile ile bir partinin il başkanı olarak değil bu şehrin bir vatandaşı olarak bir Elazığlı olarak siyasi parti ayrımı yapmaksızın bütün il genel meclisi üyelerimize Sayın Başkanımızın şahsında şükranlarımı ve minnetlerimi arz ediyorum.” Dedi.


 

IŞIKVER: SAMİMİYETLE GÖREVİNİZİ İFA EDECEĞİNİZ BİLİYORUM
Başkan Işıkver, “Bundan sonra yapacağınız çalışmalarda siyasi parti ayrımı gözetmeksizin insanımızı merkeze alan Elazığlıyı merkeze alan Elazığ’ın kırsal bölgesinde yaşayan hemşehrilerimizin dezavantajlı bölgelerde yaşayan hemşehrilerimizin sıkıntılarını merkeze alan onları kucaklayan devletin şevkat elini, devletin merhamet elini temsil eden bir anlayışla çalışmalarınıza devam edeceğinizi biliyorum. Bu hususta da üzerimize düşen her konuda sizlerin yanında değil emrin de olduğumuzu da bilmenizi istiyorum. Bundan sonraki dönemde yapacağınız çalışmalarda aynı gayret ve samimiyetle görevinizi ifa edeceğiniz biliyorum” dedi.