Başkan Mustafa Alpay 'Sonuna Kadar Gideceğiz'

Birevim Elazığ İl Özel İdare'de çeyrek final heyecanı yaşanıyor.

Başkan Mustafa Alpay 'Sonuna Kadar Gideceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarihinde ilk defa Eurocup Women’a katılan bordo beyazlı temsilcimiz Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı, Kayseri’de karşılaştığı ev sahibi Bellona Kayseri Basketbol Takımı’nı 88-86 mağlup ederek çeyrek finale katılmaya hak kazandı.

Çeyrek Final öncesi bir basın açıklaması yapan Kulüp Başkanı Mustafa Alpay, başarılarının bir tesadüf olmadığını vurgulayarak çok çalıştıklarını belirtti.

“BU GURUR HEPİMİZİN”
Başkan Mustafa Alpay: “Çok çalıştık. Çok gayret ettik. Bu sene elimizden gelen her şeyi yaptık. Allah bizlere bu başarıyı nasip etti. Bu gurur Elazığ’ın. Deprem ve pandeminin etkisiyle üzülen hemşerilerimizin yüzünü bir nebze de olsa güldürdük. Bunun için çok mutluyuz. Eurocup Women’da kalan tek Türk takımıyız. Sonuna kadar giderek Türkiye’ye ve Elazığ’a büyük bir gurur yaşatmak istiyoruz. Bu başarı tüm Elazığ’ın. Bütün hemşerimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Oyuncularımızın hepsini tebrik ediyorum. Yüreklerini, iradelerini ortaya koydular, çok çalıştılar, inandılar ve Elazığ’ı çeyrek finale taşıdılar. Hedefimiz; perşembe günü oynayacağımız maçı da kazanıp yarı finale kalmak ve Elazığ’a daha büyük zaferler yaşatmak. Bunun için çok gayret edeceğiz. Önce Elazığ’ı sonra ülkemizi gururlandırdığımız için mutluyuz. Hemşerilerimizin dualarını bekliyoruz.”dedi.

Bordo beyazlı temsilcimiz Birevim İl Özel İdare, 18 Mart Perşembe günü saat 18.00’da Macaristan ekibi KSC Szekszard karşılaşacak.