Başkan Şerifoğulları, İmamoğlu'na Neden Randevu Vermediğini Açıkladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, geçtiğimiz günlerde ilimize gelen ve kendisinden randevu talebinde bulunan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na neden randevu vermediğini açıkladı...

Başkan Şerifoğulları, İmamoğlu'na Neden Randevu Vermediğini Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi’nin Kasım ayı meclis toplantısında konuşan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ilimize gelen CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ziyaret talebine yanıt vermeme gerekçesini açıkladı.

Sözcü Gazetesinin haberine göre Kasım ayı meclis toplantılarında söz alan CHP belediye Meclis Üyesi Cafer Yeşil, geçtiğimiz ay Elazığ'a gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na randevu talep etmesine randevu talebine neden cevap verilmediğini sordu.

"YAPILAN ÇALIŞMALARIN ŞOVA DÖNÜŞTÜRÜLMEMESİ İÇİN..."
Bunun üzerine Başkan Şerifoğulları ise, deprem sürecinden sonra CHP'lilerin yapılanları görmezden gelip yok saydıklarını belirterek şunları söyledi; 

"Şehrin belediye başkanı olarak tüm siyasi görüşlere sahip herkesin belediye başkanıyım. Ben çalışmalarımda da bunu yansıttığımı çok net bir şekilde ifade ediyorum.

Ben hiçbir bölgeyi, şahsı bir ayrım yapmadan şehrimizin her noktasına en güzel hizmeti götürebilmenin gayreti içerisindeyiz.

Bizim şehrimize okul kazandırdılar teşekkür ederiz. Ama kamu yatırımlarıyla yapılan çalışmaların şova dönüştürülmesi ve bu şovun bizim üzerimizden yapılma ihtimaline binaen biz o gün öyle bir karar aldık."