Başkan Turus İncelemelerde Bulundu

Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus, Çiğdemlik köyünde bulunan otluk alanda trafo hatlarındaki kıvılcım nedeni ile çıkan yangın alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Turus İncelemelerde Bulundu

Geçtiğimiz gün Baskil ilçesi Çiğdemlik köyünde bulunan otluk alanda trafo hatlarındaki kıvılcım nedeni ile yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle alevler bir anda büyüdü.

Olay yerine gelen belediye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi ile güçlükle söndürülen yangında onlarca ağaç ve yüzlerce dönüm alan kül oldu.

Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus, Çiğdemlik Köyünde trafo ve elektrik hatlarındaki kıvılcım nedeni ile çıkan yangın alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Turus, çiftçilere geçmiş olsun temennisinde bulunarak yanlarında olduklarını ifade etti.

Başkan Tuncer Turus yaptığı açıklamada; "Çiğdemlik Köyünde trafo ve elektrik hatlarındaki kıvılcım nedeni ile çıkan yangın alanında incelemelerde bulunarak; kıymetli köylülerimizin sıkıntılarını ve sorunlarını yerinde dinledik. Çıkan yangında zarar gören bütün vatandaşlarımıza, çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Baskil Belediyesi olarak daima vatandaşlarımızın yanında olacağımızı ifade ediyorum. Rabbim tekrarını göstermesin” dedi.