Başkan Yıldırım Mahalle Temsilcileri ve Sandık Müşahitleriyle Buluştu

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Mahalle Temsilcileri ve Sandık Görevlileri ile parti binasında biraraya geldi...

Başkan Yıldırım Mahalle Temsilcileri ve Sandık Müşahitleriyle Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Partili Mahalle Temsilcileri ve Sandık Görevlileri ile parti binasında bir araya gelen AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, teşkilat çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Yıldırım, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü hafifletmek için her daim sahada aktif olduklarını belirterek, 2023 seçimlerinden en iyi sonucu alabilmek için durmadan çalıştıklarını kaydetti.

"SANDIK GÖREVLİLERİNE YÖNELİK EĞİTİMLERİMİZİ BİTİRDİK"
AK Parti hükümetlerinin hizmetleriyle büyük bir değişim ve dönüşüm yaşayan Elazığ’ın bundan sonraki süreçte de daha fazla hizmet alabilmesi ve sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla yoğun mesai harcadıklarını vurgulayan Yıldırım; “Teşkilat çalışmalarımız kapsamında Mahalle Başkanlarımız ve Sandık Görevlilerimizle dönem dönem bir araya geliyoruz. Merkez İlçe Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve Seçim İşleri Başkanımız Fatih Çelik’in de katılımıyla üçüncü toplantımızı yaptık. Bu toplantı ile birlikte 12 mahallemizin mahalle başkanları ve sandık görevlilerine yönelik eğitim toplantılarımızı tamamlamış olduk. Bundan sonraki diğer mahalle başkanlarımız ve sandık görevlilerine yönelik eğitimlere devam edeceğiz. AK Teşkilatımız bünyesinde görev alan her bir arkadaşımız, davasına bağlı bir şekilde çalışma bölgesinde görevini layıkıyla sürdürüyor. Biz AK Kadrolar olarak Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü hafifletmek için sahada özveriyle çalışıyoruz. İnşallah bu yoğun çalışmamızı 2023 seçimlerine en iyi şekilde yansıtarak sandıktan güzel bir sonuçla ayrılacağız. Elazığ’ımız aldığı hizmetlerle gelişiyor. Bu durum sahada çok net fark ediliyor. Bizler hemşerilerimiz arasında ayrım gözetmeden, Elazığ’ımızdaki her bir kardeşimizin en iyi şartlarda ve en güzel şekilde, huzurla ve güven içerisinde olmasının derdiyle çalışıyoruz. Bizim siyasi duruşumuzda toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir yaklaşımımız var. 2023 yılında yapılacak seçimler ülkemiz için tarihi bir sınav olacak. Biz göreve geldiğimiz ilk günden beri sahadayız. Bundan sonra daha çok çalışmak zorundayız. Mahalle Temsilcilerimiz ve Sandık Görevlilerimizle düzenli olarak bir araya geleceğiz. Bizim göremediklerimizi onlar fark etmiş olabilir. Onlarla beraber istişare yaparak inşallah daha güzel yol alacağız.” şeklinde konuştu.