Başkan Yıldırım Vatandaşlarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ'ı ilçeleri, beldeleri ve mahalleleriyle bir bütün halinde gördüklerini belirterek 'Şehrimizin her noktasında vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Sorunları ve talepleri dinliyoruz. Durmadan, yorulmadan ziyaretlerimize devam edeceğiz' dedi.

Başkan Yıldırım Vatandaşlarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göreve geldiği günden itibaren Elazığ’ın her bölgesine ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, yoğun tempoda sürdürdüğü ziyaretlerden ötürü vatandaşların da takdirini topluyor. 

Elazığ’ı bir bütün halinde gördüklerini ve çalışmalarını da bu doğrultuda sürdürdüklerini anlatan Yıldırım; “Ben yaklaşık 6 aydır görevdeyim. Kongre süreçlerimizi tamamladıktan sonra ziyaretlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu kapsamda hafta sonu programlarımız kapsamında Kovancılar ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdik.

İlçe Teşkilat Başkanımız Selami Sarıpolat ve İl Genel Meclis üyelerimizle birlikte Belediye Başkanımız Hacı Akpınar’ı ziyaret ettik ardından belediyemizin ilçe genelinde yaptığı çalışmaları inceledik. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizin ardından Beritan aşiretimizin kanaat önderleriyle kışlık konaklama alanlarında bir araya gelerek sorunlarını dinledik.

Ziyaretlerimiz kapsamında Elazığ Cem Kültür Vakfı ve Ehli Beyt Cem Evi ve Kültür Merkezi’ni ziyaret ettik. Kıymetli başkanlarıma, vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza yakın ilgilerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. İnandığımız yolda yürürken şehrimizin tamamında vatandaşlarımızla bir araya gelmeye, sorunlarını dinlemeye ve sorunları çözmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.