Beyhan Belediyespor Destek Bekliyor

İlimizde Amatör Ligde mücadele veren Beyhan Belediyespor Kulübü yöneticileri, Elazığ Yeni Haber İnternet Gazetemizi ziyaret etti.

Beyhan Belediyespor Destek Bekliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın Palu ilçesine bağlı Beyhan Beldesinde kurulan Beyhan Belediyespor Kulübü Başkanı Nihat Topçuoğlu ve Teknik Direktör Serhat Topçuoğlu, Elazığ Yeni Haber İnternet Gazetemizi ziyaret etti.

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Başkan Nihat Topçuoğlu, kulüplerinin 2017 yılında kurulduklarını belirterek tüm imkansızlıklara rağmen mücadele ettiklerini ifade etti.

“BEYHANLI ve PALULU İŞADAMLARIMIZDAN DESTEK GÖREMİYORUZ”
Tüm Beyhanlı ve Palulu işadamlarına seslenen Başkan Topçuoğlu; “Biliyorsunuz spor beldeleri, ilçeleri, şehirleri her platforma tanıtan, tanıtımına katkı sunan bir değer olmakla beraber bulunduğu yörelerin tanıtımında en büyük katkıyı yine spor sağlamaktadır. Hamdolsun kurulduğumuz günden bu yana gittiğimiz her yerde Palu ilçemizi ve Beyhan Beldemizi en iyi şekilde temsil ettik. Ancak bizler belde gençlerimizi spora yönlendirmek ve onların geleceğine katkılar sağlamak için mücadele verirken maalesef Beyhanlı ve Palulu işadamlarımızdan hiçbir destek göremiyoruz. Futbolcularımızın maddi ödeneklerinde tutunda forma sponsorluğuna, gideceğimiz maçların otobüs ücretlerine kadar hep bizler kendi imkanlarımızla karşılamaktayız. Bizler beldemiz için bunca gayret gösterirken Beyhanlı işadamlarımız bizlere ne destek vermekte nede maçlarımıza gelme nezaketinde bile bulunmamakta. Tabi bunlar bizi üzmekte. Ama biz yaşanan tüm imkasızlıklara rağmen mücadelemiz sürecektir” dedi. 

"FORMA KAMPANYASI BAŞLATTIK"
Kulübe gelir getirme adına forma kampanyası başlattıklarını belirten Teknik Direktör Serhat Topçuoğlu, özellikle Beyhanlılara çağrıda bulunarak başlatmış oldukları forma kampanyasına destek olmalarını istedi.

“BEYHAN BİZİM HAYATIMIZDA ÖNEMLİ BİR YERE SAHİPTİR” 
Gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü kendilerine teşekkür eden Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı İmtiyaz Sahibi Erhan Bahçeci, Beyhan Beldesinin kendi hayatında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek; “Doğum büyüdüğüm, memleketim olan Beyhan Beldemiz bizim hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Doğasıyla ve bulunduğu konum itibariyle Elazığ’ın en güzel beldelerinden olan Beyhan’ın spor alanında da gelişmesi ve bu alanda kendini hem Elazığ’a hem de Türkiye’ye tanıtma noktasında bizlerde elimizden gelen gayret ve çabayı sonuna kadar göstereceğiz. Çünkü bizim bu topraklara bir vefa borcumuz var. Yüz yıllarca hem ailemiz hem de tüm Beyhanlılara kucak açmış bu beldeyi kalkındırmak, eğitimden, spora, kültürden sanata kadar her alanda desteklemek bizlerin boynunun borcudur” dedi.

Beyhan Belediyespor’un futbolcularına ve yönetim kadrosuna başarılar dileyen Bahçeci, gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü kendilerine teşekkür etti.

Ziyaret sonrası kulüp başkanı Nihat Topçuoğlu, Haber Sitemiz İmtiyaz Sahibi Erhan Bahçeci’nin ismine özel Beyhan Belediyespor formasını takdim etti.