CHP Elazığ İl Teşkilatının Basın Sorumluluğuna Genç İşadamı Gök Getirildi!

Elazığ'da, Dijital Baskı ve Basın alanında çalışmalarda bulunan genç iş insanı Doruk Gök, son yapılan seçimle birlikte CHP Elazığ İl Başkanlığında Basından sorumlu İl Başkan yardımcısı oldu.

CHP Elazığ İl Teşkilatının Basın Sorumluluğuna Genç İşadamı Gök Getirildi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dijital Baskı ve Basın alanında çalışmalarını sürdüren Doruk Gök, Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Çağlar Coşkun Duran'ın yönetiminde Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

''HEDEFİM VE İDEALLERİM İÇİN SİYASETE GİRDİM''
Siyasetin zor bir süreç olduğunu, birçok konuda fedakarlık gerektirdiğini bildiğini söyleyen Gök, "Hedeflerim, ideallerim için siyasete girdim. Ticari başarılarımı, siyasi alanda da gerçekleştirebileceğimi düşünüyorum. Yaşadığım kente, ülkemize, insanımıza CHP Saflarında hizmet etmek için siyasete atılmak istedim. Beni 18 yaşımdan itibaren CHP'de siyaset yapıyorum" dedi. Siyasi yaşantımda bana hep destek olan başta ailem ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a ve CHP Elazığ il yönetimine teşekkür ediyorum. CHP Elazığ İl Yönetimi olarak Bizler Elazığ’ın her kesiminden vatandaşlarımıza kapımızı sonuna kadar açtık ve yapacağımız çalışmalarında Elazığ’ın yerel siyasetinin ön planda olacağını ve artık Elazığ’da farklı bir muhalefet anlayışı olacağını belirtti.. Elazığ’da 41 Yıl aradan sonra CHP’den Milletvekili Seçilen Gürsel Erol’la birlikle çok daha güçlü bir siyasi yapı olacaktır. Elazığlıların Gönlünde taht kuran sayın Vekilimiz ve Parti Meclisi üyemiz Gürsel EROL’la birlikte seçimlerde Milletvekilli sayısını arttırıp artık Elazığ’da CHP’li belediyelerin olması için elimizden tüm gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.