CHP'li Erol Vefasız Çıktı!

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Yılmaz Serrtaş, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a sitem etti.

CHP'li Erol Vefasız Çıktı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde açıklamalarda bulunan  İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Yılmaz Serttaş CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a sitem etti.  

Başkan Serttaş, Erol'a milletvekili seçilmesi için  ittifak ortağı olmalarından dolayı  İYİ Partililerin de  çok ciddi destek verdiğini belirtti. Erol'un sadece CHP'nin değil İYİ Parti'nin de milletvekili olduğunu dile getiren Serttaş ancak Erol'un vefasızlık yaparak  İYİ Parti'ye gereken ilgiyi göstermediğini ifade etti.

"CHP, İYİ Partinin Kaybetmesine Neden Olmuştur"

 Bayramlaşma öncesinde genel ve yerel seçimler üzerine değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Yılmaz Serttaş  yerel seçimlerde CHP'nin kendilerine 160 ilçe belediyesini kaybettirdiğini ifade etti. Serttaş, "Elazığ'da 27 bin vatandaşımız bize güvenerek oy verdi. Bu oy oranı bizim milletvekili çıkarmamıza yetmedi. Ancak ittifak olarak milletvekili çıkarmamızı sağladı. Oylarımız ittifak ortağımız CHP'ye helal hoş olsun. CHP'nin meclise girmemizde çok ciddi faydaları olmuştur. Ancak aynı faydayı yerel seçimlerde göremedik. 160 ilçe belediyesini kaybetmemize neden olmuşlardır. Sitem etmiyorum. Ancak bir daha pazarlık yaptığımızda bunlar  masaya koyulmalıdır. Artık alış verişi de siyaseti de ortak yapmamız gerekiyor.  Eğer bir cephe oluşturacaksak cephede herkes geleceğini garanti altına almalıdır.  Örneğin yaptığımız protokole göre İYİ Parti' nin belediye başkanın olduğu yerlerde CHP başkan adayı çıkartmayacaktı.  Ancak bu protokol birçok yerde  uygulanmamıştır. Seçimlerde genel merkezimiz CHP ile  ittifak yapacağız, derse biz bunun gereğini yine yerine getireceğiz. Ancak bu kez hesabımızı iyi yapacağız.  Çünkü bunu yapmak zorundayız."dedi.

"CHP'li Erol Vefasızlık Yapmıştır"

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un İYİ Parti'ye vefasızlık yaptığını ifade eden Serttaş, "Benim vatandaşım çalışacak başkası seçilecek. Ancak bu duruma rağmen bir gün bile İYİ Parti'ye uğramayacak.  İttifak olarak 11 Büyükşehir belediyesini kazandık. Bize bu belediyeler ile ilgili sizlerin talepleri nedir? Diye soran olmadı. İYİ Partililerin işsiz olan çocuklarının isimlerini alıp ta bu çocukların işe yerleştirilmesi için bir çaba gösterdiğini görmedik. Çok ciddi bir vefasızlık var.  Gürsel Erol  bir gün bile İYİ Parti'ye uğramadı. Bir partilimizin bile işini halletmek için uğraşmadı.  Erol'un diksiyonu ve anlattıkları düzgün ama ben icraat adamıyım ve vekilden de icraat  görmek istiyorum.  Gürsel Erol bugüne kadar bir gün olsun İYİ Partilileri arayıp da ne derdiniz var diye bile sormamıştır."ifadelerini kullandı.

"Erol, Bizim Sayemizde Milletvekili Seçildi"

  Partilerinin olmazsa olmaz  kriterlerine uyan bütün partilerle ittifak yapabileceğini dile getiren Serttaş son seçimlerde gönderme yaparak CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un partilerinin aldığı 27 bin oy sayesinde vekil olduğu yineledi. Serttaş, "Biz bu adamlardan kurtulmak için HDP dışında bütün partilerle ittifak yapabiliriz.  Laiklik düşmanı demokrasi, cumhuriyet ve Atatürk düşmanları ile birlikte olmayız. Ancak ittifak ortaklarımızda hesaplarını iyi yapmalıdırlar. Bakın Milletvekilimiz Gürsel Erol Bey benim çok eski dostumdur.  Hesabını iyi yapmalıdır.  İYİ Parti'yi ihmal etmemelidir. Benim işsiz çocuğum yok. Ama  her gün binlerce vatandaşımız bize iş talebiyle başvurmaktadır. Biz kendisini bir dost olarak ikaz ediyoruz.Kendisi bizim de milletvekilimiz ve bizim aldığımız 27 bin oy olmasaydı, Gürsel Bey vekil olamazdı. Artık bu sesimizi duymazlıktan gelmesin ve gereğini yapsın." diyerek açıklamalarını sonlandırdı.