Demirbağ: Borçlu Bir Kulüp Olmak İstemedik!

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Liginde ilimizi temsil eden İl Özel İdare Kadın Basketbol takımı yöneticisi ve basın Sözcüsü Vedat Demirbağ açıklamalarda bulundu.

Demirbağ: Borçlu Bir Kulüp Olmak İstemedik!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni bir kadro ile ligde ve Avrupa Kupalarında başarılı olmak istediklerini belirten İl özel İdare Kadın Basketbol Yöneticisi ve Basın Sözcüsü Vedat Demirbağ “Bilindiği gibi geçen yıl lig ve Avrupa Kupası maçlarımızı Pandemi ile mücadele koşullarına göre oynadık.

Birçok ülkede ligler ya kısa oynandı ya da ertelendi. Bu durum Basketbol dünyasının çok önemli yıldızlarını etkiledi. Bu yıldız oyuncular sezonu maç oynamadan geçirmek istemedikleri için farklı ülkelerde takımların tekliflerini kabul ettiler. Biz de il Özel İdaresi olarak gerçekten üst düzey basketbol oyuncularını kadromuza alarak mücadele verdik. Nica Bariç,  Jelena Dubliyeviç,  Kesley Mitchel, gibi üst düzey basketbolcuları küçük bütçeler ile kadromuza dâhil etmiştik. Bu sezon öncesi bu oyuncular ile yaptığımız görüşmelerde çok büyük ücretler talep edildi. Biz de kulübü borca sokmamak adına bu oyuncuların yerine yine kulübümüzde başarılı olacak yeni isimler ile anlaştık.” Dedi
Ligde kalıcı olmak istiyoruz
İl özel İdare Kadın Basketbol Yöneticisi ve Basın Sözcüsü  Vedat Demirbağ, Kadın basketbol liginin ilimizde yeni bir kültür oluşturduğunu belirterek” Geçen yıl pandemi ile mücadele kuralları gereği maçlarımızı seyircisiz oynadık. Bu yıl maçlarımıza seyirci almaya başlayacağız. Takımımızın maçlarını izlemeye gelenler aileleri ile birlikte geliyor ve tek bir küfürün olmadığı bir ortamda müsabaka izleyip takımımızı destekliyorlar. Bu gerçekten çok önemli bir olay. Biz de seyircimizi özledik. Onların destekleri ile bu yıl daha başarılı olacağımıza inanıyoruz.

Hedefimiz ligde kalıcı olmak ve uzun yıllar bu ligde ilimizi temsil etmek. Ligin yanında Avrupa Kupalarına katılmak ve ilimizi ve ülkemizi bu alanda da temsil etmek istiyoruz. Bunun olması adına özellikle ekonomik olarak adımlarımızı çok dikkatli atıyoruz. Sponsorlar bularak bu alanda ki gücümüzü artırmak istiyoruz. İsim sponsoru konusunda girişimlerimizi sürdürüyoruz. Bu konuda da olumlu sonuç almamız kulübümüzü rahatlatacaktır.” dedi