Deprem Konutlarının Fiyatları Belli Oldu!

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından kentsel dönüşüm ilan edilerek konutların yerinde yapıldığı evlerin fiyatları belli oldu. Hak sahipleri kentsel dönüşüme giren evlerinin fiyatlarını irtibat bürolarından öğrene bilecek.

Deprem Konutlarının Fiyatları Belli Oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da meydana gelen deprem ağır hasar gören Abdullahpaşa, Mustafapaşa, Rüstempaşa, Sürsürü Mahalleleri ile Karşıyaka Mahallesi’nde yerinde dönüşüm yapılmasına karar verilmişti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın kararıyla bu mahallelerde belirlenen alanlar riskli alan olarak değerlendirilmiş ve bu bölgelerdeki evler yıkılıp yeni deprem konutları yerinde yapılmaya başlanmıştı.

Daha önceden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, revize alanlarda yapılan TOKİ’nin deprem konutlarının fiyatlarını açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasının ardından gözler kentsel dönüşüm kapsamında yapılan bu konutların fiyatlarına çevrilmişti.

FİYATLAR BELLİ OLDU

Kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ tarafından yapılan bu mahallelerdeki konutların fiyatları belli oldu. Vatandaşlar evlerinin fiyatlarını mahallerinde bulunan irtibat bürolarına giderek öğrenebilecekler.