DEVA Partisi Gençlik Buluşmaları Elazığ'da Yapıldı

Demokratik ve Atılım Partisi (DEVA) Gençlik Politikaları Başkanlığı tarafından başlatılan 'Gençlik Buluşmaları' nın 14. cüsü Elazığ'da yapıldı.

DEVA Partisi Gençlik Buluşmaları Elazığ'da Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Gençlik Buluşmaları’ toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Avukat Doğa Şanlıoğlu’nun katılımıyla Elazığ’da gerçekleştirildi.

Gençlik Buluşmalarının 14. Durağı Elazığ Oldu
Her hafta farklı bir şehirde gençlerle buluşan DEVA Partisi Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Doğa Şanlıoğlu, ‘Gençlik Buluşmaları’ nın 14. durağı olan Elazığ’da gençlerle bir araya gelerek şehrin sorunlarını, depremin gençlere olumsuz etkilerini, pandeminin eğitim hayatlarına etkisini ve genel sorun olarak işsizlik, özgürlük, ekonomik sıkıntılar ve sosyal medya kısıtlaması gibi konuları değerlendirdi. 

'Buluşmalarda Kürsü Kullanmıyoruz'
Yapılan etkinliklerde alışıla gelmiş bir görüşme düzeninin dışında yenilikçi bir sistemle görüşmelerini sürdürdüğünü belirten Şanlıoğlu, görüşmelerinde kürsü kullanmıyor. Herkesin daire düzeninde oturduğu sistem aracılığıyla katılımcıların birbirleriyle daha rahat ve daha interaktif bir sohbet gerçekleştirilmesini amaçladıklarını belirten Şanlıoğlu, yapılan görüşmelerde gençliğin sorunlarının bir çoğunun bütün şehirlerde ortak olduğunu belirterek, işsizlik, adalet ve eğitim gibi ana başlıkların ülke gençliğinin ortak sorunları olduğunu dile getirdi.  

Elazığ’da gerçekleşen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Avukat Doğa Şanlıoğlu’nun yanı sıra DEVA Partisi Elazığ Gençlik Politikaları Başkanı Devran Dilan Elmacı ve çok sayıda teşkilat üyeleri katıldı.