DEVA Partisi Kuruluşunun 1. Yılını Kutluyor

Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan tarafından 9 Mart 2020 tarihinde kurulan DEVA Partisi kuruluşunun birinci yıl dönümünü kutluyor.

DEVA Partisi Kuruluşunun 1. Yılını Kutluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eski Başbakan Yardımcılarından Ali Babacan önderliğinde Türk siyasi tarihine adımını atan DEVA Partisi, birinci kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyor. 

Bu kapsamda DEVA Partisi Elazığ İl Teşkiları, birinci yıldönümü nedeniyle ilimizde faaliyet gösteren esnaflarla biraraya gelerek onların sıkıntılarını ve problemlerini dinledi. 

Merkez İlçe Başkanı Avukat Mehmet Kangal ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnafı ziyaret eden DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan, esnafın çok zor durumda olduğunu belirtti. 

"EN AZ 1 MİLYON KİŞİ İLE YÜZ YÜZE KUTLAMA"
Ziyaretlerde değerlendirmede bulunan Başkan Murat Dağhan: “Türkiye’deki tüm teşkilatlarımızla en az 1 milyon kişi ile yüz yüze kutlama yapmak için ülke genelinde sahaya indik. DEVA Partisi’nin 1 yıllık çalışmalarını ve politikalarını vatandaşlarımıza anlattık. Bu kapsamda da ilimizdeki esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik.” dedi.