Doğan Cüceloğlu Evinde Ölü Bulundu!

Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, Beşiktaş'taki evinde ölü bulundu.

Doğan Cüceloğlu Evinde Ölü Bulundu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgilere göre, 83 yaşındaki ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, Beşiktaş Akatlar'daki evinde ölü bulundu. Alışverişten dönen Cüceloğlu'nun eşi, evde kocasının cansız bedeni ile karşılaştı.

Eşinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Cüceloğlu'nun hayatını kaybettiğini belirlendi.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de eve gelerek incelemelerde bulundu. Cumhuriyet savcısı ve adli tabip de incelemelerde bulunmak üzere Cüceloğlu'nun evine geldi. İlk değerlendirmelere göre Cüceloğlu'nun evde düşerek hayatını kaybettiği belirlendi.

Cüceloğlu'nun ölüm haberini alan yakınları da Akatlar'daki evine gelmeye başladı. Cüceloğlu'nun cenazesi ise evinden alınarak, Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

BAKAN KOCA'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "“Annen yok, kimsen yok.” Ünlü psikoloğumuz Doğan Cüceloğlu annesinin ölümünü anlatırken bu cümleyi kullanırdı. Bugün, hayatına dokunduğu insanları üzecek bir haber aldık: Hocamız aramızdan ayrıldı. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.