Elazığ'a Yeni Merkezler Kuruluyor

Elazığ'da Bizmişen ve Yemişlik Aile Sağlığı Merkezleri'nin yapım işi ihaleleri gerçekleştirildi.

Elazığ'a Yeni Merkezler Kuruluyor

Bizmişen Aile Sağlığı Merkezi’nin yapım işi ihalesi 23 Temmuz 2024, Yemişlik Aile Sağlığı Merkezi’nin yapım işi ihalesi ise 31 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı yeni yapılacak olan aile sağlığı merkezleri hakkında açıklamalarda bulundu.

"EN KISA SÜREDE HİZMETE GİRECEK"
AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş
açıklamasında: “24 Ocak 2020'de Elazığ’da meydana gelen depremin ardından TOKİ tarafından inşa edilen konutlarla birlikte Güneykent Mahallesi'nin yeni bir yerleşim merkezi haline geldi. Bizmişen Aile Sağlığı Merkezi’nin yapım işi ihalesinin 23 Temmuz 2024, Yemişlik Aile Sağlığı Merkezi’nin yapım işi ihalesinin ise 31 Temmuz 2024 tarihinde yapıldığını duyurdu. Bu yeni sağlık merkezlerinin, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha kolay erişimini sağlayacağını ve modern sağlık hizmetleri sunacak. Bu yıl içerisinde inşaatına başlanacak olan Bizmişen ve Yemişlik Aile Sağlığı Merkezlerini en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Herkesin sağlık hizmetlerinden eşit bir şekilde faydalanması için çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"TÜM GAYRETİMİZLE ÇALIŞIYORUZ"
AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı
, yapılacak olan ihalaler hakkında açıklamalarda bulunarak, “Elazığ’ımızı sağlıkta, ticarette, turizmde en üst sıraya çıkarmak için tüm gayretimizle çalışmaları sürdürüyoruz. Bizmişen Aile Sağlığı Merkezi yapım işi ihalesi 23 Temmuz 2024 tarihinde, Yemişlik Aile Sağlığı Merkezi’nin yapım işi ihalesi 31 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilmiş durumda.  Şehirlerin azizi Elazığ’a hizmet noktasında tüm alanlarda girişimlerimizi sürdüreceğiz. Ben Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere önceki dönem Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya ve Sağlık Bakanımız Kemal Memişoğlu’na Elazığ’ımıza yönelik ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.  Ayrıca, İl Sağlık Müdürlüğümüzde konuyu hassasiyetle takip eden tüm ilgili bürokratlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.