Elazığ Belediyesi Açık Hava Sinema Günleri Başladı

Elazığ Belediyesi, yaz şenlikleri kapsamında Doğukent Mahallesi ve Belediye binası yan tarafındaki park alanında gerçekleştirilecek 'Açık Hava Sinema Günleri'ne, yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızı davet ediyor.

Elazığ Belediyesi Açık Hava Sinema Günleri Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi, yaz şenlikleri kapsamında Doğukent Mahallesi ve Belediye binası yan tarafındaki park alanında gerçekleştirilecek ‘Açık Hava Sinema Günleri’ne, yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızı davet ediyor.

Son dönemlerin en iyi gişe yapan; Aile Arasında, Börü, Deliha2, Hedefim Sensin, Yol Arkadaşım2 ve Ailecek Şaşkınız sinema filmleriyle konuklarına keyifli bir yaz mevsimi yaşatmayı amaçlayan Elazığ Belediyesi, 8 Temmuz Perşembe günü saat 21.00’de Elazığ Belediyesi yan tarafındaki park alanında gösterime sunulacak ‘Aile Arasında’ filmine tüm sinemaseverleri davet ediyor.

ALANDA MASKE DAĞITIMI YAPILACAK
Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada belediye tarafından gerçekleştirilecek etkinlikte pandemi kurallarına riayet edileceği ve alanda maske dağıtımı yapılacağı belirtilerek vatandaşlarımızın bu konuda hassasiyet göstermeleri ricasında bulunuldu.