Elazığ bütünşehir oluyor!

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ muhtarlarla bir araya geldi. Demirbağ burada yaptığı açıklamada Elazığ'ın bütünşehir olacağını ifade etti.

Elazığ bütünşehir oluyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaretlerini sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda konuştu, önemli açıklamalarda bulundu.

Muhtarlarla seçimden sonra ilk kez toplu olarak bir araya gelme imkanı bulduklarını belirten milletvekilimiz Demirbağ konuşmasında Elazığ'ın bütünşehir olacağını ifade etti.

Demirbağ'ın açıklamaları şöyle: "Elazığ 600 köyü olan, 10 ilçesi olan, beldeleri olan büyük bir şehir. Önümüzdeki dönem inşallah olacak. Yani bütünşehir idare sistemi uygulanacak şekilde inşallah yasalaşacak seçimden önce. Yani bütünşehir özelliklerine sahip bir ilimiz var. Dolayısıyla her zaman gelme imkanımız olmuyor ama haklı olarak da seçimden bu yana ilk defa geldik. Bölge insanı da muhtarlarımız da kusura bakmasınlar. Ama her aradıklarında biz her zamanda telefondayız. Bir dertleri sorunları olduğu zaman memnuniyetle ilgilenmeye ve netice almaya gayret ediyoruz”